Prima Pagina Apple Companiei Apple ii este inregistrat un brevet de inventie pentru un portofel...

Companiei Apple ii este inregistrat un brevet de inventie pentru un portofel digital

  De ani de zile se tot zvoneste ca Apple ar urma sa lanseze iWallet, un portofel digital prin intermediul caruia am putea face plati folosind tehnologia NFC, si iata ca Oficiul pentru brevete de inventie si marci din SUA a publicat recent un brevet de inventie care acopera aceasta tehnologie. Companiei Apple i-au fost inregistrate recent 48 de brevete de inventie, iar acesta pentru iWallet il completeaza pe unul inregistrat celor de la Apple acum cateva luni de zile, el descriind o metoda de plata mobila folosind un iDevice si un sistem conceput de catre Apple.

  Practic Apple a gandit o aplicatie pentru iOS care impreuna cu un sistem de plati wireless permite utilizatorilor sa efectueze rapid plati oriunde s-ar afla, totul fara a scoate vreun ban din buzunar. Nimeni nu stie daca Apple va aduce vreodata pe piata aceasta tehnologie, insa orice este posibil.

 • Andreas

  Mare filozofie… Chiar daca sunt fan.. Uneori au inventii de tot “”””

 • anonim

  @Andreas , sa breveteze tot ce le trece prin cap ca dupa vin aia de la samsung sa zica ca ei au facut

 • sebip

  Bine ca nu activeaza in industria auto, ca azi nimeni numai putea folosi volan si schimbator de viteze….:)

 • Ion

  Mai ales ca platile contactless se utilieaza de ani buni in afara, ba chiar si in Romania stiu cateva persoane care s-au obisnuit sa plateasca cu telefonul (BlackBerry si android) (fara a scoate efectiv bani din buzunar).

 • Rusko

  Si in modul specific apple, abia in ios 8 o sa adauge acest nou patent, care exista pe piata de ani buni.