Remote Messages – o aplicatie extrem de utila cu o rata de piratare de 700%

  Remote Messages este o aplicatie din Cydia pe care v-am prezentat-o anul trecut cand va spuneam ca prin intermediul ei puteti controla aplicatia Messages din iDevice-uri folosind un browser web. Daca va uitati la imagine, observati ca nu mai sunteti nevoiti sa folositi aplicatia Messages pentru a trimite mesaje, ci pur si simplu utilizati acea interfata chat pentru a conversa cu oricine doriti. Aplicatia este foarte utila si extrem de populara in randul celor care pirateaza aplicatii, dezvoltatorul ei sustinand ca 7 din 8 versiuni active ale aplicatiei sunt piratate, rata de piratare fiind de 700%, conform lui.

Would you consider $4.99 too steep for a tool like this? It’s been a slow grower, and it’s seemingly very popular with the pirates in Vietnam and France (try before buy, my arse!)

What are your thoughts on this? It would be interesting to hear from other developers who publish paid apps to Cydia.

  Aplicatia costa 4.99$ in Cydia, iar francezii si vietnamezii sunt in topul piratilor care au preferat sa nu o achizitioneze. Pretul este intr-adevar mare, insa el a fost stabilit de catre dezvoltator cu gandul de a sustine in continuare aplicatia si de a ii dezvolta functionalitatea, insa acest lucru nu se va intampla, avand in vedere ca lumea prefera sa o pirateze, in loc sa plateasca.