Prima Pagina Apple TinyUmbrella este compatibila cu iOS 6.1, salveaza SHSH-uri

TinyUmbrella este compatibila cu iOS 6.1, salveaza SHSH-uri

  Apple a lansat iOS 6.1 in cursul serii trecute, iar dezvoltatorul aplicatiei TinyUmbrella s-a grabit sa isi actualizeze creatia, mai ales ca duminica exista sanse foarte mari sa avem solutia de untethered jailbreak disponibila. Noua versiune a TinyUmbrella este compatibila atat cu iOS 6.1, cat si cu iOS 6.0.2, insa din pacate Apple a blocat posibilitatea de a salva SHSH-uri pentru iOS 6.0.x, deci este recomandabil sa salvati SHSH-uri pentru iOS 6.1 inainte de a face jailbreak. Puteti descarca TinyUmbrella de aici.

6.0.2 and 6.1 support for all relevant devices has been added. Sorry for the delay. I’m still working on the rewrite that will include auto updating and much cleaner code. I’ll post more details as I get closer to completion. I have a feeling I’ll be making at least some of the modules open source on either github or bitbucket.

 • LucianS

  Si totusi nu se salveaza.Nu sunt decat cele de la 6.0.1 la un 4s.

 • Bogdan

  Ce insemna SHSH?

 • Adi

  Si mie pe i4 imi arata shsh doar pt 6.0.1

 • Handy 39

  Salut!
  Are cineva idee de ce acum, dupa ce am facut update pe un iPhone 4S de la IOS 6.0.1 la IOS 6.1 prin iTunes si apoi incercand sa salvez cu tinyumbrella(ultima varianta) SHSH Blobs, nu mai imi apar celalalte SHSH-uri salvate pana acum imcepand de la IOS 5.0?
  Mentionez ca acum am un alt laptop: cele salvate anterior nefiind copiate inca de pe vechiul laptop (sa fie aceasta cauza, adica nu le vede programul pe cele vechi, daca nu sunt in folderul unde l-a salvat pe ultimul sau nu are importanta acest lucru) ?
  Multumesc!

 • Adi

  Salutare. Incerc de ceva timp sa salvez la I4 shsh pt IOS 6.1 atat in Cydia dar si cu ISHSH si nu reusesc decat pt IOS 6.0.1. Nu am incercat cu TinyUmbrella. Sa fie oare ceva cu telefonul ? Multumesc.

 • adi

  am reusit intr-un final sa conectez telul la un laptop si sa salvez shsh-ul prin tinyumbrella . in cydia nu il gasesc decat pe cel de ios 6.0.1 🙂

 • ursus

  Am si eu o intrebare, nu am salvat SHSH la v 6.1 si am facut jb? care pot fi consecintele? acum mai pot slava SHSH

 • Adi

  @Ursus. Incearca ISHSH din Cydia. E updatat pt 6.1. Sper ca ai noroc si nu sunt sterse.

 • salutare. am un ipa2 si am facut jailbreack la ios 6.0.1. acuma ce am observat dupa ca nu imi mai vede nici’un shsh. incer cu tynirecover si nu vede nimic. am un program f0recast si cand ii dau drumul spunce ca in cydia am shsh la ios 6.0.1 si la ios 6.1. de mentionat ca inainte de a face jailbreack am salvat shsh la 6.0.1…dar asi dori sa il salvez si la 6.1. iar din cydia nu ma lasa sa instalez ishsh. asi putea sa il salvez tinand cont ca nici nu am trecut la ios 6.1.

 • Salut, Zaone! Am o problema cu 3gs-ul meu ios 5.0.1. Am SHSH 4.1 , 5.0.1 , 6.0.1 , 6.1 si 6.1.2 si vreau sa le salvez in calculator , dar tinyumbrella imi salveaza doar shsh 4.1. Cand dau query in redsn0w apare asa:

  iPhone2,1 24************** remote blobs:
  6.1.2, 6.1, 6.0.1,
  5.0.1,
  4.1

  Daca ai vreo idee cum pot sa le salvez te rog, ajuta-ma! Multumesc!

  Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2012/05/13/tinyumbrella-update-disponibil-salveaza-acum-shsh-urile-pentru-ios-5-1-1/#ixzz2Ligdkk1Q
  Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial