Prima Pagina Apple iPad 5 – primele imagini cu posibila carcasa a tabletei

iPad 5 – primele imagini cu posibila carcasa a tabletei

  Saptamana trecuta au aparut pe internet primele concepte care ne sugerau faptul ca iPad 5 ar urma sa aiba o carcasa asemanatoare cu cea a iPad Mini si desi multi nu au crezut atunci acest lucru, iata ca totul s-ar putea dovedi a fi cat se poate de real. Carcasa din imaginea de mai sus a fost facuta de catre un producator de accesorii din China, acestia parand a fi primele surse de informatii reale in legatura cu viitoarele iDevice-uri. Carcasele celor doua tablete sunt identice, in ceea ce priveste design-ul, carcasa pentru iPad 5 este putin mai groasa, insa la atat se limiteaza diferentele dintre ele.

  Ca sa fiu sincer m-as bucura sa vad ca Apple ar fi dispusa sa schimbe design-ul actualelor tablete cu ecran de 9.7 inch, cred ca iPad Mini are un design net superior vechii linii si informatiile aparute pana acum, par sa indice faptul ca Apple gandeste la fel. Mai jos aveti o comparatie intre dimensiunile actualei tablete iPad 4 si cele ale unei posibile tablete iPad 5 cu carcasa iPad Mini si marginile ecranului mult subtiate, iar fara prea mult efort puteti observa ca noua tableta ar urma sa aiba dimensiuni mai mici. Completand totul cu o reducere in greutate, iPad 5 se anunta a fi o tableta demna de o asteptare de cateva luni.

 • NicKel

  Din poze pare acelasi Al de kko folosit la ipad mini… Deci putin probabil sa fie “the real deal”

 • zcollection

  Pe mine ma avantajeaza formatul actual pt ca pot sa citesc usor carti format A4 scanate.

 • Georgian

  Arata mai bine ca design ipad mini intr-adevar, insa pct de vedere personal, dupa ce am renuntat la ipad 3 pt ipad mini, iar apoi revenit la ipad 3, pt retina display in primul rand. Revenind desi ipad mini arata mult mai bine, margini mai subtiri, marginea acceea slefuita, mai subtire etc, nu mi s-a parut mai practic in folosire. Bezelul acela lateral ingust il face o idee incomod in utilizare, marginea slefuita desi extrem de frumoasa este o idee cam ascutita si deranjeaza la atingere, (la iphone 5 nu exista aceeasi problema) iar faptul ca spatele se curbeaza brusc la mini fata de lin la ipad-ul normal iarasi reprezinta un minus cred. E un pct de vedere personal insa cred ca design-ul lansat cu ipad 2 a fost si este cel mai reusit atat estetic cat si al utilizarii.

 • Mariusr22

  Din pacate asta cred ca va fi. Si sursele de la iPhone 5 au fost bune. Oricum e o chestie mult prea bine realizata sa nu fie the real deal.

 • anonimous

  @zcollection, daca nu iti pui foile A4 peste ipad, atunci nu o sa ai nici o problema, caci ecranul o sa ramana la aceleasi dimensiuni.

 • Dennis

  nu stiu cat de curand apple va lansa un ipad cu ratio 16:9 …adica acele tablete android 16:9 nu pot fi folosite in portrait mode…arata chiar caraghios…deci intr-un fel mi-ar placea da intr-un fel nu….vom vedea daca va face asta in viitor

 • Hybrid

  Ratio 16:9 sa ramana la TV…o tableta trebuie sa fie folosita in landscape si portrait …

 • Pingback: iPad 5 - o presupusa carcasa ne prezinta posibilul design al viitoarei tablete | iDevice.ro()