iGo Primo este in sfarsit compatibila cu iPhone 5, aduce harti noi

  iGo Primo, software-ul pentru navigatie prin satelit special conceput pentru paltforma iOS, a fost actualizat in aceasta seara, aducand cateva noutati de mult asteptate. Aplicatia este in sfarsit compatibila cu ecranul de 4 inch al iPhone 5, are harti actualizate la zi, si este compatibila cu rezolutia retina a iPad 3/4. Restul noutatilor se rezuma la rezolvarea unor probleme de functionalitate/performante, deci nu va asteptati sa vedeti altceva. In App Store gasiti intreaga linie de aplicatie iGo Primo urmand acest link, si deocamdata doar anumite versiuni au fost actualizate, restul urmand sa fie actualizate in zilele urmatoare.

NEW VERSION WITH MAP UPDATE IS NOW AVAILABLE! The world is spinning around and we’re spinning with it: get the latest maps for your iGO primo app and make sure you know all the shortcuts!

—–Reset connection feature: reestablishing connection with the server without a restart and reset to defaults (in the Shop/User Account menu).

—–Minor changes in the Shop user interface.

—–iPad and iPhone 5 support. iPad 3 retina solution.

48 COMENTARII

  1. Neinteresant , cu banii astia , cu 60 de euro imi cumpar un gps dedicat la mana a 2-a sau chiar nou, si ii bag si ce harti vreau eu.

  2. sincer nu stiu ce v-a atrage la acest soft , pentru ca la rutarea traseelor cade undeva pe locu 4 , iar la grafica nu e cine stie ce de el , asta comparativ cu cat cer ei pe el.
    eu acum vorbesc din propria mea experienta pentru ca locu de munca pe care il am ma face sa calatoresc foarte mult prin mai multe tari si credetima ca am testat de foarte multe ori diferite sisteme de navigare si din cauza asta spun ca nu e chiar asa bun , pentru ca sincer sa fiu la inceput si eu credeam acelasi lucru , na , efectu de turma probabil :)))))))

    pe de alta parte ma bucur ca ma “omorat” de cateva ori cu halu in care ma purtat prin europa pentru ca asa am fost nevoit sa schimb softurile si in felul acesta am descoperit chestii foarte bune si frumoase.

  3. Seby!
    Esti pamant de flori.
    Bre “softu asta” te duce exact unde ii ceri . Ce altceva mai vrei de la un navigator?
    Si mai opreste-te din atata testat.
    Magnetizeaza-te cu Jamaica.

  4. @Seby Afirmi ca ai gasit alte softuri mai bine de navigatie. Cum ar fi?
    Si eu calatoresc mult si as fi interesat de alte apps mai bune ca Igo care are obiceiul de a te ruta cam ciudat

  5. @zaone ca tot vb de idevice.ro poate avem si noi in viitor niste notificari la forum, ma refer cand comentam ceva sa ne anunte si pe noi cand ne raspunde cineva..

  6. Am mers acum 3 ani din iasi in danemarca cu igo de pe 3gs. Prima oara cand am iesit din tara si m-a lasat exact unde trebuie. Nici nu stiam unde e danemarca pe harta. M-am lasat doar la mana gps-ului. Mi se pare foarte ok acest igo.

  7. Nu recomand folosirea GPSului pe iPhone. Eu am folosit pe telefonul meu, 4S, pe o distanta, ce-i drept, de cateva sute de km.
    Ajuns la destinatie, ce credeti… nu mai functiona wireless 🙂
    Am incercat restore peste restore, dar degeaba, este problema hardware.
    Asa ca… mai bine cumparati un GPS dedicat.

  8. @Codrut.. a mers asa cumai spus.. merci
    in ceea ce priveste cat de bun sau nu este iGo.. va spun doar ca ptr mine este foarte bun… nu m-a dezamagit niciodata

  9. Si eu am navigat toata Europa cu Igo, dar din cand in cand deschideam si Navigon…in Europa de Vest. Mai bun Navigon, in Europa de Est e mai bun Igo…in Romania, Igo e unicul utilizabil. Seby, daca ai alta opinie, asteptam sa detaliezi!

  10. Baieti,lăsați vrajeala asta de GPS,TomTom e cel mai bun soft pe care l-am folosit vreodată,când căutăm un hotel,nu se oprea pana nu ajungeai la intrare in curte.

  11. Pt cei care calatoresc in afara romaniei încercati SYGIC EUROPA,veți rămâne surprinsi si veți uita repede de igo,navigon sau etc,si acum este si la reducere,doar 29€, (părerea mea)

  12. Pe romania sincer nu stiu care e bun ca niciodata nu am folosit gps in romania.
    In europa este mult mai bun navigon si daca iti iei si pachetu live cum am facut eu nu te doare capu deloc si ar mai fii sygic care in ciuda pretului mic este un sistem foarte bun care mia aratat si trasee pe care numai ei le stiam si le foloseam pentru a scurta drumuri. Nu am apucat sal folosesc mult pentru ca am facut update in trecut si am pierdut jailbreak-ul si deaia vreau acum cand scot baieti varianta sa testez bine acest soft sa vad daca il cumpar sau nu.

    Acum daca vorbim de alte “aparate” in afara de cele apple va pot recomanda si chiar va sfatuiesc sa incercati sa puneti un Beker pe aparat sau sa cumparati deja unu direct de la ei si daca aparatu are si TMC deja grijile voastre sau dus….. Beker este facut tot de cei de la igo dar este net superior lui primo si rutarea o face super bine.
    Fara sa mai lungesc mult vorba vreau sa mai mentionez ca la sygic daca il incercati aveti undeva in setari o optiune care in cazu in care ratezi drumu poti alege sa recalculeze traseu sau sa te duca pana unde e posibil si sa te intoarca pe traseu vechi , chestie care pe mine ma enerveaza si daca nu ma insel este setat sa te intoarca deaia va spun.
    In romania din pacate nici-unu nu este util 100% dar igo cred ca e mai bun pentru ca foloseste harti TopMap dar dupa ce iesiti din romania majoritatea folosesc harti Navteq care sunt destul de bune iar cand v-a apropiati de west-ul europei clar sunt bune hartile TomTom.
    Cred ca navigon face combinatie intre ele dar nu mai intru in amanunte…..

    @Snefu tu ai iesit din orasu in care stai vre-o data? La ce comentariu ai facut nu are rost sa te bag in seama prea mult pentru ca nu fac altceva decat sa pierd vremea.

  13. @Dr Markus Sorin “in Romania, Igo e unicul utilizabil”???? Serios? Eu am Navigon,care are harti de la Garmin,si dupa parerea mai multora,Garmin are cele mai bune harti pt Romania.Ia vezi cat costa in appstore Igo toata europa si vezi cat costa Navigon-ul,oare de ce? Si pe symbian am avut mai demult Garmin si a fost exact,la nivel de strada,gasesste tot felul de sate uita-te de lume de prin tara.Am avut si Sygic pe symbian,iara era super ok,da acum cu versiunea noua harta romaniei e cam lipsa(avea in jur de 3 mb harta,doar drumurile nationale si autostrazile si Bucurestiul,si…cam atat).
    Dupa parerea mea tot Garminul(implicit Navigon-ul) e cel mai bun sistem gps,chiar mai bun decat cele dedicate pt masina(in afara de situatia in care au harti de la Garmin).Amu zi si tu Zaoane,care e parerea ta?

  14. plus ca optiunea reality scanner din Navigon e ceva bestial,scanezi cu camera in jur si vezi ce POI-uri sunt prin zona pe o distanta de la 100m pana la 1500m!!!

  15. Eu inafara folosesc Copilot e super fain si are o grafica buna, in plus este si varianta free ( doar o singura harta ) si trafic asistenta free un an

  16. @Seby: Este perfect logic sa nu te duca unde ai vrea pt ca esti ana.lfabet ! Tu habar nu ai sa scrii romaneste, dar sa utilizezi un soft !
    Si cati v-ati mai “uitat” in gura lui…pfff

  17. :))))))) vechea problema a profesorilor de limba romana care nu au locuri de munca si pierd vremea pe net cu tot felu de observatii :)))))
    s-a mai discutat de chestia asta in trecut cu greselile si cu corectatu asa ca nu stau sa repet si nici nu stau sa pierd vremea sa corectez pe altii care gresesc .
    intra-ti sa cititi in toate articolele si o sa vedeti ca nu exista nici macar unu in care sa nu se fi gresit de x sau y dar la unele trebuie sa apara astia care au tocit bancile degeaba si acum sunt frustrati ca x sau y a scris ceva in plus sau in minus sau ca s-a exprimat gresit , fara sa se gandeasca ca poate acel in cauza nu sta sa se corecteze chiar daca a vazut ca a gresit.

    legat de ce am spus , nu am vrut decat sa imi spun parerea intr-un “domeniu” pe care il practic foarte des , in felul acesta ajutand pe altii sa evite anumite neplaceri .
    incercati sa iesiti din casa sa luati aer si sa invatati ca a gresi e omeneste .

    daca vreti sa fiu rautacios va pot spune ca in timp ce voi ati fost preocupati sa invatati la perfectie limba romana eu am umblat in lung si-n lat si acum am o afacere care merge bine , multumesc Lui Dumnezeu si in felul acesta -acum vine rautatea- pot ajuta la ora actuala genii ca voi cu diplome sa nu mai moara de foame prin strainatate ………
    singuru lucru pentru care-mi pare rau este ca nu pot face mai mult .

  18. @Bogdan : poate ai meniul la tel in engleză sau in alta limba decât româna,la Navigon așa este cel puțin,daca am meniul in engleză îmi vorbește Mary,daca il pun in româna îmi vb Maria. Nu stiu cum e la Igo dar merita sa încerci.

  19. @Sebi: “intra-ti sa cititi” nu este o greseala cauzata de tastare rapida (implicit apasarea in plus sau omiterea vreunei taste), ci este o greseala gramaticala care vorbeste singura despre lacunele tale de educatie. Dar, ca sa subliniezi acest lucru, te mai si adresezi jignitor – de pe pozitia ta de “Becali” – “prostilor” care au stat sa invete, in loc sa se “descurce” in viata.

  20. @dan: multumesc. La app store te referi? Premium voice pack? Eu l-am luat din app store, a avut ca si vocevromana dar la unul dintre update-uri a disparut romana.
    @Amfetamin: nu este de la setarea telefonului.
    @zaone: asa a fost in 2009 cand am cumparat iGo. Varianta full pe care o am eu nu mai vine cu romana ci cu un numar limitat de limbi. Trebuie sa descarci de undeva, dar inca nu m-am prins eu de unde.

  21. pentru amfetamin . Garminul e varza am fost in august 2012 in italia si i-am dat sa ma scoata prin tara pe la nadlac, iar el m-a scos prin serbia. stiu sa utilizez un gps,i-am facut toate setarile implicite plus ca il actualizasem la zi de pe site-ul oficial. Nu mai spun ca in italia pe trebuia sa ajung in lecco care e pe langa bergamo si garminul m-am indepartat 70 de km pana mi-am dat seama ca nu e in regula ma punea sa ies de pe autostrada unde nu era nici o iesire. In schimb aveam pe telefon igo 8 cu harti vechi si mi-a aratat traseul perfect, iar cand am venit in tara nu am avut nici o problema cu intrarea pe la nadlac si pana in bucuresti.

  22. Salut !Stie cineva cum pot instala igo primo pe iphone5 versiune 7.0.4. ? Am castigat un iphone5 la o promotie si sunt praf in utilizarea ios. daca puteti sa maajutati .Multumesc anticipat! (Exclus varianta appstore pt ca nu-mi permit sa-l cumpar)

  23. Vreau sa cumpar aplicatia igo hu & ro din appstore, dar am o mica nedumerire, functioneaza si offline ?! Astept un raspuns cat mai rapid, va multumesc anticipat !