iPhone 5S si iPhone 6 cu ecran de 5 inch ar putea fi lansate in 2013

  Daca tot suntem in sezonul zvonurilor, unul nou venit direct din China ne anunta ca iPhone 5S si terminalul iPhone 6 ar urma sa fie lansate pe piata anul acesta. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti vedea in stanga terminalul iPhone 5, iar iPhone 5S ar putea fi identic din punct de vedere al design-ului, iar langa el terminalul iPhone Plus, un concept al unui iPhone cu ecran de 4.94 inch. Ambele dispozitive ar urma sa ajunga pe piata anul acesta, iar iPhone 6 ar urma sa fie mai usor si mai subtire decat precedentele terminale ale companiei din Cupertino.

A source told Chinese mobile phone information site Laoyaoba.com that he has seen the iPhone 5S and iPhone 6 at Apple’s suppliers. Both models may be released in 2013, according to the website’s microblog on Thursday evening. The source noted that the iPhone 5S resembles the iPhone 5, and the five-inch iPhone 6 is lighter and thinner.

  Desi anul trecut parea imposibila lansarea unui iPhone cu ecran mai mare de 3.5 inch, Apple ne-a demonstrat ca poate sa treaca peste vechile conceptii si nu m-ar mira sa vad in curand un iphone cu ecran de 5 inch. Apple este capabila sa treaca peste principii si preconceptiile utilizatoriilor, iar jumatate de an cu zvonuri privind lansarea unui iPhone cu ecran atat de mare va convinge utilizatorii ca lansarea produsului este logica si in final il vor accepta si achizitiona fara a se gandi de doua ori la acest lucru. Cred cu tarie ca la un moment dat Apple va lansa un iPhone cu ecran de 5 inch, sau o dimensiune apropiata, daca va uitati la imaginea de mai sus observati ca includerea unui asemenea terminal in linia de iDevice-uri este perfect logica si ramane doar sa vedem cand va decide Apple ca este momentul potrivit sa il aduca pe piata.