Prima Pagina aplicatii Real Racing 3 este prezentat intr-un nou Dev Diary (Video)

Real Racing 3 este prezentat intr-un nou Dev Diary (Video)

[youtube]http://youtu.be/P4Cf4U2WArc[/youtube]

  Real Racing 3, jocul pe care milioane de posesori de iDevice-uri il asteapta de 5 luni de zile, se apropie incet, incet, de o lansare in App Store, insa pana atunci il vedem prezentat intr-un nou clip video. In acest clip, dezvoltatorii careu au pregatit aplicatia vorbesc despre noul sistem multiplayer si despre optiunea care ne permite sa ne provocam prietenii la curse, chiar si atunci cand ei nu pot sa joace impotriva noastra. Sistemul Real Racing 3 inregistreaza cursa facuta de noi si trimit provocarea prietenului, acesta urmand sa o accepte si sa joace impotriva unei dubluri a masinii noastre, care ruleaza in baza unei inregistrari a cursei.

The Firemonkeys discuss a revolutionary new way to play with friends using Time Shifted Multiplayer™ technology in the third developer diary for Real Racing 3. With Real Racing 3’s Time Shifted Multiplayer™ (TSM) you can race anyone, anytime, even if they’re offline! Every single career event is filled with the fully interactive AI controlled time shift doubles of your Game Center or Facebook friends, as well as other players from around the world.

  Time Shifted Multiplayer se numeste acest sistem, el este extrem de interesant, va face parte din Real Racing 3 si sper ca jocul sa ajunga cat se poate de repede in App Store.

Thanks to Dorin E.

 • relu fenechiu

  nu spun nimic nou ca atunci cand l au prezentat prima data asa ca e inutil acest video

 • Oare o să ruleze fără sacadări pe iPhone 4s ?

 • Hybrid

  Mi se pare mie sau arata ceva mai bine decat Most Wanted-ul de pe XBOX ?(Open World vs Race Based dar totusi)

 • Andrey

  Jocul o sa fie compatibil cu iPhone 4 iPhone 4S si iPhone,iPod touch 4 si 5 si iPad-urile (2 3 4 si mini).Si da o sa mearga fara probleme si pe iPhone 4 asa ca nu va mai faceti atatea probleme ca jocul nu necesita procesor Quad Core sau asa ceva.

 • Hybrid

  @Andrey Si vice city e compatibil cu iPhone 4 dar se misca infect

 • claudiu91

  il astept de ceva vreme! probabil cand va aparea voi consuma bateria telefonului intr-o ora… cred ca este singurul joc hardcore (hardware) care il voi juca pe telefon:)

 • Pingback: Real Racing 3 va fi lansat pe 28 februarie in App Store | iDevice.ro()