Prima Pagina Apple Bateria unui iPhone 4S se topeste din senin, Apple refuza sa admita...

Bateria unui iPhone 4S se topeste din senin, Apple refuza sa admita existenta unei probleme

16

  De-a lungul timpului v-am prezentat destule terminale iPhone care fie au luat foc, fie au inceput sa scoata fum in timp ce se aflau la incarcat, problema fiind bateria dispozitivelor. Acelasi lucru i s-a intamplat unei femei din New York, bateria iPhone-ului ei incepand sa se topeasca in timp ce dispozitivul era pe masa. Terminalul s-a inchis din senin, a inceput sa emane fum, femeia a incercat sa ii scoata capacul pentru a inlatura bateria, a descoperit ca aceasta se umflase si acid-ul din ea incepuse sa o topeasca partial, iar in final a reusit sa o inlature, lasand dispozitivul asa cum il vedeti in imagini.

This is a product defect with the battery that Apple is refusing to acknowledge and trying to hide … as of now, they have brushed this under the carpet and left it at that. I am in disbelief that they have not even offered a replacement device when it is a manufacturing issue.

  Femeia s-a ranit usor incercand sa inlature bateria, a mers cu terminalul la Apple cerand sa ii fie schimbat, insa compania a refuzat sa admita ca totul este o problema a bateriei. Discutand cu mai multi angajati Apple dintr-un magazin al New York-ului, femeia a aflat rapid ca Apple era dispusa sa ii preia terminalul, dar nu era dispusa sa ii ofere un inlocuitor, desi bateria s-a umflat din senin si a inceput sa elimine acid. In general Apple isi ajuta clientii si inlocuieste produsele care nu functioneaza corect, insa cand la mijloc este o problema de genul acesta, se pare ca nimeni nu primeste ajutorul de care are nevoie.