Bateria unui iPhone 4S se topeste din senin, Apple refuza sa admita existenta unei probleme

  De-a lungul timpului v-am prezentat destule terminale iPhone care fie au luat foc, fie au inceput sa scoata fum in timp ce se aflau la incarcat, problema fiind bateria dispozitivelor. Acelasi lucru i s-a intamplat unei femei din New York, bateria iPhone-ului ei incepand sa se topeasca in timp ce dispozitivul era pe masa. Terminalul s-a inchis din senin, a inceput sa emane fum, femeia a incercat sa ii scoata capacul pentru a inlatura bateria, a descoperit ca aceasta se umflase si acid-ul din ea incepuse sa o topeasca partial, iar in final a reusit sa o inlature, lasand dispozitivul asa cum il vedeti in imagini.

This is a product defect with the battery that Apple is refusing to acknowledge and trying to hide … as of now, they have brushed this under the carpet and left it at that. I am in disbelief that they have not even offered a replacement device when it is a manufacturing issue.

  Femeia s-a ranit usor incercand sa inlature bateria, a mers cu terminalul la Apple cerand sa ii fie schimbat, insa compania a refuzat sa admita ca totul este o problema a bateriei. Discutand cu mai multi angajati Apple dintr-un magazin al New York-ului, femeia a aflat rapid ca Apple era dispusa sa ii preia terminalul, dar nu era dispusa sa ii ofere un inlocuitor, desi bateria s-a umflat din senin si a inceput sa elimine acid. In general Apple isi ajuta clientii si inlocuieste produsele care nu functioneaza corect, insa cand la mijloc este o problema de genul acesta, se pare ca nimeni nu primeste ajutorul de care are nevoie.

16 COMENTARII

  1. Vrajeala, o baterie nu se topeste asa , aia sigur vrea sa mulga si ea putin de la apple ca a vazut ca are “lapte” mult . Americanii sunt asi la dat in judecata si cererea de daune

  2. Eu nu vad bateria topita, ci zici ca e lovita cu ciocanul, la cate grade trebuia sa sjunga sa ii sparga capacul din spate in halul ala? Sa fim seriosi

  3. Ma mira faptul ca nu au dorit sa i-l schimbe cei de la Apple in cazul acesta. Daca in Romania dai cu el de pamant mergi si-ti da altul. Adevarul este ca au o politica de acuratete incredibila, nu fac nimic fara mobil, un telefon nu inseamna nimic pentru ei, pana la ora aceasta au vandut peste 100 de milioane de iphone 5 intr-un tim atat de scurt. Au la bani ca nu stiu ce sa mai faca cu ei. Adevarul este ca iphonul creaza dependenta si nu are cum sa nu se incalzeasca fiindca suntem 24/24 cu el in mana.

  4. Ok, a luat foc bateria, fara dar si poate a fost un device defect. Dar sa te apuci sa desfaci iphone-ul in timp ce el mai are putin si explodeaza? Cati din voi aveti surubelnita pentru a desface un iphone? Probabil ati vazut pe youtube cat este de dificil o asemenea operatiune in conditii normale, dar cu el incins

  5. Sa-mi fie cu pardon dar aia nu e baterie umflata si scursa (asa cica a zis femeia). Mie mi s-a intamplat la un tel mai demult sa se umfle bateria (inventasem eu un incarcator…) si am mai vazut si altele la fel. Bateria ramane umflata (deformata de fapt), ceea ce nu e cazul aici, din cate vad.
    Asta nu inseamna ca nu e posibil sa crape un iPhone, doar ca aici nu mi se pare sa fie bateria.

  6. Eu cred ca e un fel de sabotaj,din partea celor gen Samsung. Va pot spune ca am un 4 S si vara trecuta l-am folosit ca GPS in parbriz,si mi s-a supraincalzit de la soare si in acel moment mi-a aparut un triunghi de avertizare ca se inchide pentru protectia dispozitivului.Am putut sa il repornesc dupa ce s-a mai racit,asa ca nu prea cred varianta americancei.

  7. Daca era telefonul intreg puteam sa cred ca exista o problema dar la cum arata telefonul pare a fi dat de pamant de 100 de ori si a mai trecut s cu masina peste. Sa fim seiosi,telefonul ala pare sa aiba probleme de la lovituri,nicidecum din senin!

  8. Cat de adevarata e povestea nu stiu si nu ma intereseaza dar un lucru stiu sigur , ca bateria poate patii asa ceva , ba chiar mai mult poate exploda in adevaratu sens al cuvantului si aici ma refer la toate bateriile si nu numai la cea de la apple.
    Suribelele de la iphone se pot desface foarte usor si cu varfu unui cutit si spun asta pentru ca eu am schimbat camera de la 4s ca nu vroia sa o mai ia din loc , deci nu trebuie sa cumperi neaparat surubelnita speciala si poti sa iei cutitele din casa la rand sa vezi care se potriveste :)))))))

    Daca vreti sa folositi cutit aveti grija cand le strangeti inapoi pentru ca sunt foarte sensibile colturile alea de la surub si cand ajungeti la capat nu mai fortati ca le rupeti .