Prima Pagina Cydia Respring iti permite sa folosesti un buton de volum ca si buton...

Respring iti permite sa folosesti un buton de volum ca si buton Home

  Extrem de multi posesori de terminale iPhone 4 au avut probleme cu butoanele Home, care refuzau sa functioneze corect dupa o perioada nu foarte lunga de utilizare. Pe internet au aparut diverse metode de rezolvare a problemei, insa in general o schimbare a butonului era cea mai sigura cale de a putea folosi telefonul fara probleme. Daca totusi schimbarea butonului Home nu este o idee pe care o agreati, atunci tweak-ul Repsing va vine in ajutor cu o solutie simpla. Tweak-ul schimba functionalitatea butoanelor Home/de volum, astfel ca butonul de volum care ar trebui sa reduca volumul, se transforma in butonul Home, preluandu-i intreaga functionalitate, vechiul buton ramanand inutil.

This will set your volume down key as a home button. It is only useful if your home button is broken. The only way to disable it is to unintall it.

  De indata ce instalati Respring butonul de volum respectiv preia functionalitatea butonului Home si singura metoda de a ii anula functionalitatea este de a il dezinstala. Intre timp nu veti mai putea reduce volumul difuzoarelor iDevice-ului vostru decat prin meniul aplicatiei Settings, deci trebuie sa fiti constienti de ceea ce va asteapta. Respring este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Radu

  Pentru ce i care au probleme cu butonul home si nu au JB , in configurari /general/acesibilitate / activati assistive touch si apara un mic buton alb transparent , dupa ce il atingeti apar mai multe optiuni printre care si home buton..pentru ce i care au probleme cu home buton sper sa ii ajute.

 • Vrancean Tommy

  Sau puteti instala zephyr

 • Vrancean Tommy

  Sau activator pentru a seta cum vreti toate butoanele si gesturile

 • Goe

  apropo, zephyr este actualizat pt. ios 6?

 • Calin

  Si Activator ce avea :))?

 • MarioXXL

  Stie cineva o app cate poate gasi tel.(ex…eu fluier si tel suna) asa pot sa-l gasesc

 • Markovnikov

  eu mi-am inlocuit butonul pentru 50 lei la un tip care lucreaza ft bine, de atunci merge ca nou. ce tot atatea complicatii

 • Daniel

  Eu am rezolvat problema altfel.Am folosit alcool sanitar.Am oprit telefonul,am pus 2,3 picaturi de alcool pe butonul home am apasat de vreo 20 de ori apoi am lasat sa se usuce circa 30 secunde apoi am repornit telefonul si merge de atunci fara probleme.

 • Petre

  Marioxxx aplicatia se numeste WherePhone cred ca am luato din cydia

 • Micron

  Partial inutila aplicatia ca si folosirea butonului setat cu activator. Daca blochezi telefonul si apesi pe volume down sa-l deblochezi dupa 2-3 minute, nu mai raspunde deloc. Deci, daca intra in deep sleep nu mai raspunde la apasarea butonului.