Respring iti permite sa folosesti un buton de volum ca si buton Home

  Extrem de multi posesori de terminale iPhone 4 au avut probleme cu butoanele Home, care refuzau sa functioneze corect dupa o perioada nu foarte lunga de utilizare. Pe internet au aparut diverse metode de rezolvare a problemei, insa in general o schimbare a butonului era cea mai sigura cale de a putea folosi telefonul fara probleme. Daca totusi schimbarea butonului Home nu este o idee pe care o agreati, atunci tweak-ul Repsing va vine in ajutor cu o solutie simpla. Tweak-ul schimba functionalitatea butoanelor Home/de volum, astfel ca butonul de volum care ar trebui sa reduca volumul, se transforma in butonul Home, preluandu-i intreaga functionalitate, vechiul buton ramanand inutil.

This will set your volume down key as a home button. It is only useful if your home button is broken. The only way to disable it is to unintall it.

  De indata ce instalati Respring butonul de volum respectiv preia functionalitatea butonului Home si singura metoda de a ii anula functionalitatea este de a il dezinstala. Intre timp nu veti mai putea reduce volumul difuzoarelor iDevice-ului vostru decat prin meniul aplicatiei Settings, deci trebuie sa fiti constienti de ceea ce va asteapta. Respring este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.