Prima Pagina aplicatii Quick Reply for Viber te ajuta sa raspunzi rapid mesajelor trimise prin...

Quick Reply for Viber te ajuta sa raspunzi rapid mesajelor trimise prin Viber

  Quick Reply for Viber este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem raspunde rapid mesajelor trimise prin intermediul aplicatiei Viber. In momentul de fata peste 200 de milioane de utilizatori folosesc Viber, iar acest tweak ne da posibilitatea de a raspunde rapid la mesajele primite prin aplicatie. Practic, daca primim un mesaj putem raspunde la el din orice interfata a iOS-ului, fara a parasi aplicatia pe care o utilizam si fara a deschide aplicatia Viber. Tweak-ul are si un meniu de setari in aplicatia Settings, iar acolo puteti personaliza modul in care functioneaza el.

Viber is an App Store app that has over 200 million users across multiple smartphone platforms. <strong>Quick Reply for Viber</strong> is a tweak that allows you to quickly reply to incoming Viber messages. Simply install and when you receive a Viber message you can reply from anywhere (lock screen, home screen etc) using the Quick Reply pop-up window. It works seamlessly, it’s convenient and quick. Give it a try today!

  Quick Reply for Viber este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, insa functioneaza in baza unei licente trial de 7 zile, dupa care trebuie achizitionat. Daca folositi WhatsApp Messenger, atunci poate Quick Reply for WhatsApp este util pentru voi.

  • Flo

    Pare interesant… numai ca cydia nu prea functioneaza zilele astea 🙂

  • Mai are si altcineva probleme cu primirea/trimiterea mesajelor pe viber atunci cand telefonul nu este conectat la wireless? Eu am aceasta problema la vodafone pe un 4s

  • Am o pb, nu pot salva shsh-ul pt 6.1, a reusit cineva? Utilizez un iphone 4s, 5.1.1, jailbreak si as dorii sa trec la 6.1.. dar nici nu vreau sa pierd shsh-ul pt 5.1.1!! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!!!