Screen Extender, Maximizer si FullForce for iPhone iti permit sa afiseze aplicatii pe intregul ecran al iPhone 5

  Screen Extender, Maximizer si FullForce for iPhone sunt 3 tweak-uri lansate in cursul acestei zile in Cydia, scopul fiecaruia fiind de a permite utilizatorilor sa ruleze aplicatiile pe intreg ecranul iPhone 5 si iPod Touch 5G. Tweak-urile sunt utile doar in cazul aplicatiilor care nu sunt inca 100% compatibile cu iPhone 5 si iPod Touch 5G, iar in poza observati ca aplicatia iDevice.ro poate fi afisata pe intreg ecranul iPhone 5. Am testat Screen Extender si Maximizer, dar numai primul a functionat cu aplicatia iDevice.ro, si niciunul dintre ele nu a afisat aplicatia iGo Primo pe intreg ecranul iPhone 5.

  Niciunul dintre tweak-uri nu promite sa afiseze orice aplicatii pe ecranul iPhone 5 si ca sa fiu sincer, cred ca doar aplicatiile care functioneaza cu un webview sau au o interfata dinamica pot fi modificate. Screen Extender si Maximizer sunt disponibile gratuit in repo-urile ModMyi si BigBoss, iar FullForce for iPhone este disponibil la pretulde 0.99$, insa nu va recomand sa il achizitionati.

9 COMENTARII

  1. Multumim pentru ponturi… Cu aplicatiile astea putem vedea si idevice.ro pe intreg ecranul lui iPhone 5… Se pare ca pana si JB ptr iOS 6 a fost mai usor de facut decat de actualizat aplicatia asta…