Prima Pagina Apple Iata-l pe Phillip Lüpke omul care a generat descarcarea cu numarul 25...

Iata-l pe Phillip Lüpke omul care a generat descarcarea cu numarul 25 de miliarde din iTunes Store si a castigat 10.000$ de la Apple

  Ieri Apple a anuntat stabilirea unui nou record in ceea ce priveste numarul de descarcari generate de iTunes Store, 25 de miliarde de descarcari fiind facute de catre utilizatori. Pentru a marca evenimentul, Apple a hotarat sa acorde un iTunes Gift Card in valoare de 10.000$ persoanei care a generat descarcarea cu numarul 25 de miliarde, iar germanul Phillip Lüpke a fost descoperit. Germanul este un student de 22 de ani, invata la o universitate din Hanovra, iar initial a crescut ca totul este doar o tentativa de inselaciune, nefiind convins ca este sunat de catre Apple.

As a 22-year old student in Hanover, Germany, Phillip says he’s never won anything in his life. Ever. When Apple reached out to him to tell him that he won €10,000, he figured it was all a joke. “At first I was in disbelief. But then I was very happy, laughed. I’ve gone to my university and told all my friends. It was a very nice day.”

  Din pacate Apple nu i-a oferit un premiu cash in valoare de 10.000$, ci doar un iTunes Gift Card care ii permite sa cumpere muzica, si poate aplicatii, din iTunes Store, insa cam atat. Apple are obiceiul de a oferi premii de acest gen cand stabileste milestone-uri importante, insa intotdeauna are grija sa ofere Gift Card-uri si nu produse, bani sau vouchere care sa le permita castigatorilor sa achizitioneze produsele sale.

 • liviu’s

  Nu e corect din partea Apple. Oricum lor le intra banii astia in cont, dar in timp.

 • plex

  Sa nu cumva sa saraceasca,gift carduri,pleosc….25 de miliarde descarcate,zeci de miliare profit iar ei iti dau aplicatii in valoare de 10 mii$.Foarte generos,totusi sa ne gandim ca este un premiu acordat de apple pana la urma,isi calca pe suflet si ofera si ei totusi ceva….
  Este ca si cum as castiga o masa la un restaurant si imi zic ca pot sa mananc de 10 mii de euro,sa mananc tot ce vreau astazi…..Wow,sunt topit,sa vezi viata pe neamtul asta acum,o sa isi ia ce aplicatie doreste:)))

 • Drewas

  Nu poti sa-l vinzi?

 • @Drewas si cine il cumpara? :))

 • De parca pana acum nu si-a luat ce aplicații a vrut, hehehehe( dacă a descarcat din iTunes … Si muzica) nvm bravo lui

 • Andrei

  Si cine ti-ar da mai mult de 200$ pe un gift card indiferent de ce valoare este el? :))

 • Anonim

  Salut Zaone, am observat ca ai 968 de pagini, te aprorpii de pagina cu nr 1000, sa vedem ce Gift Card dai si tu 😛 glumesc. O zi buna

 • nic

  Cu un Apple tv o sa-si cumpere toate filmele din Apple Store 🙂

 • Justme

  “”Ghift”” card draci. Ce naiba sa iei de 10.000 de e. Macar de il lasau sa isi ia produse apple dar asa.