Iata cum poti evita procesul de asteptare al aplicatiei Mailbox

  Mailbox este o aplicatie pentru iOS pe care v-am prezentat-o seara trecuta si desi ea arata grozav, din pacate are un sistem de asteptare care probabil va va permite sa o accesati abia peste o luna de zile. Daca totusi doriti sa aveti acces rapid la ea, exista o metoda de a eluda sistemul de rezervari implementat de catre dezvoltatori in aplicatie, iar in acest articol va voi explica, cum sa o implementati. Desi am reusit sa trec peste partea rezervarilor, din pacate nu am reusit sa ma loghez la contul Gmail, aplicatia spunandu-mi fie ca Google nu-mi accepta parola/username-ul, fie ca aplicatia Mailbox nu are acces la internet, insa poate voi veti avea mai mult succes.

  Procesul functioneaza doar pe terminalele jailbroken, deci daca nu aveti jailbreak puteti sa uitati totul.

  1. Conectati-va in fisierele de sistem ale iDevice-ului, sau deschideti iFile din terminal.
  2. Navigati catre var/mobile/Applications/ unde veti cauta folderul aplicatiei Mailbox.
  3. In folder navigati catre Mailbox/Library/Preferences/ si deschideti fisierul com.orchestra.v2.plist cu editorul iFile, sau copiati-l in calculator daca faceti totul cu iFunbox, de exemplu.
  4. In interiorul fisierului cautati intrarea <key>orchestra.velvet.room.allowed</key> <false/> si schimbati linia de cod <false/> in <true/>, apoi salvati documentul in iFile, sau salvati-l pe calculator si copiati-l inapoi in iDevice.

  Dupa salvarea/copierea fisierului, aplicatia nu va mai afisa necesitatea inregistrarii in sistemul de rezervari si va va permite sa adaugati un cont Gmail.

Thanks to M.S.

Pretul initial:
Numele:
Mailbox

Gratuit

s





Developer: Orchestra, Inc.
Categoria: Productivity


Descriere: The fast, fun mobile inbox that puts email in its place.

CURRENTLY FILLING RESERVATIONS ON A FIRST-COME, FIRST-SERVE BASIS.
Download Mailbox to reserve your spot, then watch the line move. For details on…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.9 Mb


[vimeo]http://vimeo.com/54553882[/vimeo]

23 COMENTARII

  1. Aplicatia aceasta merge numai cu gmail ?
    Trebuie sa ajung la 363.259 si de aseara pana azi am ajuns la 105.570…. mai am o zi de asteptat.
    Daca merge doar cu gmail o sterg.

  2. @MarioXXL: Daca a intrat in spam, s-a sters direct, gasesc sute de comentarii in spam peste noapte si n-am rabdare sa le verific. In rest, am sters azi doar niste injuraturi. Oricum, ai email-ul meu, aici facem offtopic degeaba, si o sa sterg comentariile anterioare.

  3. @zaone am incercat acum 5 min, am facut modificarea in iFile, am salvat am intrat si am adaugat contul de gmail, am dat accept pentru a face legatura intre contul de gmail si aplicatie, m-a redirectionat pe App Store ca cica exista un update, am dat update la aplicatie si acum cand intru imi da “Failed to Authorize. The information you entered was rejected. Please try again”
    Probabil s-au prins de figura si au remediat totul prin acest update.

  4. Imi merge da nu ma lasa sa intru in cont Failed to Authorize: The information you entered was rejected. Please try again.

    Deocamdata oricum nu imi place ca nu poti baga mai multe conturi/mail-uri, vedem in urmatoarele update-uri?? 🙂

  5. Am reusit zaome, am facut exact cum ai zis dar dupa ce s a logat la google imi apare sa descarc alta versiune, cu toate ca nu e nici un update, si nu m lasa safac nimic altcevA

  6. si, nu sint neaparat muisti, domnule zaone. E normal, traficul e trecut prin serverele lor, iar scopul asteptarii este unul cit se poate de normal. Ca sa functioneze in parametrii normali, si exact cum este prezentata, au nevoie de timp, sint un startup totusi … n-au nicio sansa in fata rivalilor. In afara de asta, se pare iDevice, devine din ce in ce mai up-to-date cu tot ce se intimpla in lumea iProduselor si a iCustomizarii; trebuia sa spun asta 🙂 pentru ca am renuntat la multe bloguri in schimbul site-ului asta.

  7. @Radu: Ba sunt, puteau sa ceara niste bani si i-as fi platit cu placere, cu banii aia isi imbunatateau infrastructura. Ce logica are sa lansezi o aplicatie pe care lumea o va putea utiliza peste doua luni? E o tampenie si aia care au investit in startup-ul asta ar trebui sa realizeze ca aia 300.000 de care stau la coada pentru utilizare, vor uita de aplicatie mai rapid decat au instalat-o.

  8. numarul ala nu este neaparat real, este generat printr-un algoritm, daca te uiti prin log-ul aplicatiei, o sa gasesti referinte la niste fisiere cu extensii dubioase, se pot modifica asftel incit sa treci peste “asteptare”, insa pentru activarea contului, trebuie sa ai intrare in baza lor de date cu adresa de gmail pe care urmeaza s-o folosesti cu Mailbox. Le poti trimite un mail, ca vrei sa te bagi in lista lor de beta useri, sau sa le spui ca vrei sa faci un review aplicatiei; par deschisi oamenii. Sau cel putin asa erau cind au lansat Orchestra beta.

  9. Pentru ce sa le fac eu un review gratuit cand lumea oricum nu poate folosi aplicatia? Serios acum, e stupid, e un fail si nimic mai mult. Pacat ca aplicatia pare foarte interesanta.

  10. @zaone – de acord, era ok sa pun 1-5 $.. dar asa stai 2 luni dupa rezervare..
    am avut numar de rezervare inca din decembrie dar am pierdut mesajul, le-am dat mail si au spus ca nu mai pot face nimic desi numarul meu de telefon e in sistem.. sa astept.. sincer sa astept 2 luni nu-mi convine..