Orange lanseaza o noua oferta pentru sistemul Buy-Back, te ajuta sa economisesti bani cand cumperi un telefon mobil nou

34

  Orange Buy-Back este un sistem prin care operatorul de telefonie Orange incearca sa ofere clientilor posibilitatea de a isi achizitiona mai ieftin telefoane mobile noi, prelunadu-le vechile terminale mobile si oferindu-le un voucher in schimbul lor. In aceasta pagina a website-ului companiei puteti calcula valoarea pe care o poate avea vechiul vostru telefon mobil, iar voucher-ul oferit de catre Orange poate fi utilizat la achizitionarea unui telefon mobil nou, insa nu veti primi mai mult de 400€ pentru terminalul vostru, indiferent cand sau cu cat l-ati achizitionat.

  Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.

O nouă ofertă pentru programul Buy-Back de la Orange

Bucureşti, 7 februarie 2013. Orange lansează o nouă ofertă pentru programul Buy-Back.

Din 7 februarie, cei care doresc să-şi înlocuiască terminalul cu unul nou sau să îl recicleze, fie că sunt sau nu clienţi Orange, pot aduce orice fel de telefoane funcţionale în magazinele Orange, unde pot primi vouchere cu valoare cuprinsă între 10 si 400 de euro, în funcţie de valoarea estimată a telefonului.

Pentru a-şi evalua telefonul, doritorii pot accesa pagina www.orange.ro. Telefoanele care sunt evaluate sub 10 euro, primesc automat un voucher de 10 euro care poate fi folosit exclusiv pentru achiziţionarea unui nou telefon împreună cu un abonament nou sau prin prelungirea celui existent. Voucherele mai mari de 10 euro pot fi folosite pentru achiziţionarea oricăror produse din Orange shop.

Dacă telefonul nu mai funcţionează, poate fi adus oricând în Orange shop pentru reciclare.

Mai multe detalii pe www.orange.ro/orangecare.