Rinngo iti permite sa faci ringtone-uri direct din aplicatia Music

  Direct de la creatorii celebrei aplicatii Celeste am astazi pentru voi un nou tweak numit Rinngo, rolul sau fiind de a ne permite sa facem ringtone-uri direct din aplicatia Music a iOS. Tweak-ul este implementat direct in iOS, astfel ca atunci cand apasati indelung pe numele unei melodii din aplicatia Music vi se va da optiunea de a il utiliza, iar in imaginea de mai sus aveti o prezentare a interfatei sale. Practic in ea veti avea un simplu sistem care va permite sa alegeti ce portiune a melodiei doriti sa fie transformata intr-un ringtone si voi trebuie doar sa aveti grija ca tonul de apel sa nu depaseasca 30 de secunde.

Rinngo is the best way to create ringtones directly from within the Music app. Simply tap and hold on a song to edit and preview your ringtone, then save!  Your ringtones are instantly available for use just as if you had purchased them from the iTunes Store.

  • Use any music in your library
  • Precisely adjust ringtone start & end
  • Drag vertically to change precision
  • Preview your ringtone before saving
  • Beautiful user interface
  • Many more features to come!

  Dupa selectarea duratei tonului, il salvati, ii faceti un preview, iar ele apar automat in meniul Settings>Sounds al iOS. Tonurile pot fi setate doar pentru apelurile telefonice, daca au 30 de secunde, insa daca le faceti de o durata mai mica de 10 secunde, s-ar putea sa le puteti utiliza si pentru alte actiuni ale iOS-ului. Desi Rinngo pare a fi un pachet grozav, va avertizez ca dezvoltatorii de la Cocoanut Apps nu sunt serios si au obiceiul sa abandoneze aplicatiile, Celeste fiind un bun exemplu in acest sens. Rinngo este disponibil la pretul de 5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.