Celeste este compatibila cu iOS 5.1.1, va premite transferarea de continut multimedia prin Bluetooth cu alte terminale mobile

  Celeste este o aplicatie pentru iDevice-uri care ne permite sa transferam orice fel de fisre de pe un iPhone/iPod Touch sau tableta iPad pe orice alte terminale compatibile cu standardul Bluetooth. Aceasta este singura aplicatie care aduce o asemenea functionalitate pentru iOS 5.x, insa din pacate ea a functionat pentru o scurta perioada de timp numai intr-o versiune beta, iar compatibiltatea cu iOS 5.1.1 este disponibila tot in versiune beta. Chiar si asa, dezvoltatorii aplicatiei fac progrese importante pentru lansarea unei versiuni care va functiona cu orice terminale mobile.

  Celeste va fi probabil disponibila intr-o versiune finala in Cydia in viitorul apropiat, insa va costa aproximativ 10$, un pret destul de mare pentru o platforma de acest gen. Totusi daca nu doriti sa fiti limitati de Apple in ceea ce priveste posibilitatea de a trimite fisiere pe orice alte terminale mobile, Celeste va fi singura modalitate prin care veti avea libertatea de a face aproape orice.