Prima Pagina aplicatii SubIc0ns – un nou mod de a accesa rapid aplicatiile favorite

SubIc0ns – un nou mod de a accesa rapid aplicatiile favorite

  SubIc0ns este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar rolul sau este de a ne oferi o metoda rapida de a accesa aplicatiile favorite din iOS. Daca va uitati la imaginea de mai sus, veti observa ca tweak-ul este capabil sa afiseze o bara laterala cu 6 dintre aplicatiile noastre favorite, acea bara fiind accesibila cu ajutorul unui gest ce poate fi setat in Activator. Tweak-ul are un meniu de setari in aplicatia Settings a iOS, acolo noi avand posibilitatea de a alege cele 6 aplicatii, numele fiecareia, dar si ordinea in care ne sunt prezentate.

The new way to always have with you, your six favorite applications. You can call this pad applications using Activator, both in the home as well as in other applications. The only thing you need to do is configure any of the six applications in the settings. If you are having problems, you can activate the helper. Requires iOS 6 (not tried it on iOS5) and AppList, Activator installed.

  SubIc0ns este compatibil cu iOS 6 si in Cydia il gasiti gratuit in repo-ul BigBoss.

 • fain programul pt cei ce nu stiu cum sau ce sa introduca…. in cele 6×2 randuri… este un buton jos de tot in setings la program … dupa aceasta mai intra in fiecare program ca il vrei si iti apare intr un banner tot ce trebuie…:))) tare

 • manetho

  daca se poate rog un pic de ajutor. l-am instalat din cydia dar imi apare iconul aplicatiei doar ]n settings. am incercat sa il activez din Activator dar acolo nu exista. se poate explica cum se procedeaza mai detaliat?
  multumiri anticipate

 • Catalin

  folositi dock din cydia,e mult mai interesant si complex.

 • Nashu

  Mie nu imi apare nimic, daca ati putea scrie niste bundle de la Facebook, youtube, Settimgs… Multumesc!

 • acum am vazut chiar mai fain este dock din cydia…:)

 • theOS

  eu caut un tweek care sa-mi aranjeze icoanele in springboard in functie de cat de des deschid programele , stie cineva ceva de genul …?

 • theOS

  eu caut un tweak care sa-mi aranjeze icoanele in springboard in functie de cat de des deschid programele , stie cineva ceva de genul …?