Prima Pagina Apple MacBook Air-ul ofera utilizatorilor aproximativ acelasi spatiu de stocare precum Microsoft Surface...

MacBook Air-ul ofera utilizatorilor aproximativ acelasi spatiu de stocare precum Microsoft Surface Pro

10

  Una dintre principalele “probleme” ale Microsoft Surface Pro a fost faptul ca, pentru o tableta, ea ofera putin spatiu liber pentru utilizatori. Mai exact, desi tabletele sunt disponibile in versiuni cu 64/128 GB spatiu de stocare, sistemul de operare, plus aplicatiile native, ocupa aproximativ 40 GB din spatiul mediului de stocare inclus in ea. Pentru ca o comparatie cu tabletele normale ar fi pus produsul Microsoft intr-un mare dezavantaj, cei de la ZDnet s-au gandit sa il compare cu MacBook Air-ul, un produs pe care il considera a fi de talia tabletei, in principal din cauza faptului ca ruleaza un sistem de operare pentru desktop-uri.

  In imaginea de mai sus aveti o comparatie a spatiului de stocare oferit de cele doua produse si observati ca MacBook Air-ul cu flash storage de 128 GB ofera totusi ceva mai mult spatiu liber decat Microsoft Surface Pro, insa diferenta este neglijabila si nu se mentioneaza ce anume ocupa atat pe Air-ul respectiv. Practic, atunci cand achizitionati Microsoft Surface Pro stiti ca pierdeti aproape 40 GB din spatiu de stocare, dar macar aveti Windows 8 instalat.