Apple testeaza un smartwatch cu ecran curbat

  iWatch a devenit denumirea generala pe care majoritatea jurnalistilor americani, si nu numai, au acordat-o unui posibil smartwatch produs de catre compania Apple. Un jurnalist al celor de la New York Times sustine ca a discutat cu persoane apropiate unui proiect prin care compania Apple dezvolta un smartwatch echipat cu un ecran curbat. Dispozitivul ar fi testat in interiorul campusului Apple din Cupertino, el ar urma sa ruleze o versiune modificata a iOS-ului si desigur ca se va conecta la iDevice-urile produse tot de catre cei de la Apple.

In its headquarters in Cupertino, Calif., Apple is experimenting with wristwatch-like devices made of curved glass, according to people familiar with the company’s explorations, who spoke on the condition that they not be named because they are not allowed to publicly discuss unreleased products. Such a watch would operate Apple’s iOS platform, two people said, and stand apart from competitors based on the company’s understanding of how such glass can curve around the human body.

  Ideea dezvoltarii unui smartwatch cu ecran curbat este testata de catre Apple in baza modului in care un asemenea dispozitiv s-ar “mula” pe mana utilizatorilor, isna deocamdata vorbim doar despre zvonuri. Un smartwatch produs de catre Apple ar putea interactiona cu Siri, cu aplicatiile iMessage, Mail, Phone, Calendar, Reminders, Photos, cu Notifications Center-ul si imaginatia se limiteaza doar la ceea ce Apple ar dori sa ne ofere.

  Din pacate e putin probabil ca Apple sa lanseze un iWatch in viitorul apropiat, insa daca s-ar decide sa faca acest lucru, ar avea extrem de mult succes.