Prima Pagina Apple Apple ar dezvolta un smartwatch care ar avea functionalitate similara cu cea...

Apple ar dezvolta un smartwatch care ar avea functionalitate similara cu cea a unui smartphone

  Aseara v-am prezentat un zvon publicat de New York Times, publicatia americana afirmand ca Apple testeaza in momentul de fata un smartwatch care ar avea ecran curbat si ar rula iOS. Cei de la Wall Street Journal coroboreaza zvonul, insa sustin ca smartwatch-ul celor de la Apple ar fi testat deja cu Foxconn si ca el ar urma sa aiba o functionalitate apropiata de cea a unui smartphone. Apple ar lucra cu Foxconn la producerea acestui dispozitiv, chinezii analizand componentele, dar si capacitatea proprie de a produce indeajuns de multe unitati pentru un client precum Apple.

Apple Inc. is experimenting with designs for a watch-like device that would perform some functions of a smartphone, according to people briefed on the effort. The company has discussed such a device with its major manufacturing partner Hon Hai Precision Industry Co., one of these people said, as part of explorations of potentially large product categories beyond the smartphone and tablet. Apple’s efforts come as companies have introduced various kinds of wearable gadgets, mainly designed to measure physical activity. More sophisticated devices face big technical challenges, but also are attracting investments from large technology companies.

  Un ceas destept fabricat de catre Apple ar putea avea succes pe o piata in care smartwatch-urile devin din ce in ce mai atractive pentru consumatori, insa produsul trebuie sa se distnca de cele ale concurentei. Cu un design deosebit, interconectivitate cu iDevice-urile si functii speciale, ceasul celor de la Apple ar putea deveni rapid la fel de popular precum iDevice-urile companiei din Cupertino. Deocamdata nimeni nu stie exact ce ar oferi smartwatch-ul pe care Apple il testeaza acum, insa indiferent ce pregateste compania, produsul va fi cu siguranta interesant.

In particular, the Taiwan-based company has been working to address the challenges of making displays more battery-efficient and working with chip manufacturers to strip down their products. The technologies are aimed at multiple Foxconn customers, this person said.

 • Klaudinho

  Cu ocazia asta poate o sa imi iau si eu ceas

 • Andrei

  Intr-un an or so o sa asteptam cu syleul la gura jailbreak pentru ceasuri :))

 • Dani L.

  @Andrei – :))))) Ca bine zici !

 • liviu’s

  Il iau fara sa ma gandesc…de mult astept un asemenea smart watch. Sa iasa mai repede, adica sper sa nu fie doar un zvon.

 • Nebunyky

  Fitza ca e de la Apple, altfel gasiti si acum ceasuri cu de toate pentru toti.
  Cautati ceas 3G pe google si o sa gasiti ceasuri cu ecran touch, 3G, mail, bluetooth si tot ce are un smarttembelefon.
  Acum sa nu-mi spuneti ca vreti sa jucati Angry Birds pe ceas (cu lupa) :))

 • Stef

  Macar sa poata fi folosit si ca telefon pt ca multi dintre noi avem 2 telefoane asa eliminam unul din buzunare si il avem pe mana ca al doilea tel. Ar mai fi o idee ca ceasul sa transfere sunetul din casca in sunetul din casca iphone5. Daca ar fi asa l-as lua altfel numai te complici sa vezi mesaje pe care le primesti pe iphone. Toate bune

 • Pingback: iWatch - smartwatch-ul care face totul pentru tine (comic) | iDevice.ro()

 • viorel

  nu o sa inlocuiesc niciodata ceasul meu “elvetian” cu unu dasta “fashion” care o sa ruleze iOS, asta ne mai trebuie :))

 • DB

  iRolex haha 😉

 • Pingback: iWatch - conceptul unui smartwatch Apple cu ecran curbat | iDevice.ro()