Maine Apple va transmite in direct un speech tinut de Tim Cook la o conferinta Goldman Sachs

  Anual cei de la Goldman Sachs organizeaza o conventie care are drept subiecte principale tehnologia si internetul, iar Tim Cook va vorbi in cadrul Goldman Sachs Technology and Internet Conference ce are loc maine. Cei de la Apple vor transmite in direct speech-ul pe care Tim Cook il va tine maine, iar voi veti putea viziona totul pe website-ul Apple incepand cu ora 17:15, ora Romaniei. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati acest link maine la ora 17:15, insa va spun de pe acum ca este vorba despre o conferinta audio si nu despre live video.

5 COMENTARII

  1. Well, probabil va discuta despre actualele produse Apple, despre infrastructura iTunes, iCloud, cat de bine o duce compania si niste predictii pentru viitor.

  2. […]   Ieri v-am spus ca astazi Tim Cook urmeaza sa vorbeasca la Goldman Sachs Technology and Internet Conferen… si CEO-ul Apple discuta acum despre compania Apple si modul in care a evoluat ea in ultimii ani. Vorbind despre posibila implementare a ecranelor OLED in iPhone-uri, Cook a afirmat ca luminozitatea si saturatia culorilor nu sunt corespunzatoare standardelor impuse de catre companie, acesta fiind motivul pentru care Apple a evitat sa utilizeze tehnologia. Mai mult decat atat, el le recomanda utilizaatorilor sa se gandeasca de 2 ori inainte de a achizitiona un terminal mobil cu display OLED, afirmand ca Retina Display-urile au o luminozitate de doua ori mai buna. In plus, Tim Cook a evitat sa infirme zvonurile privind posibila lansare a unui iPhone cu ecran mai mare de 4 inch, deci orice este posibil in viitor. […]