Prima Pagina aplicatii Real Racing 3 va fi disponibil gratuit in App Store (Video)

Real Racing 3 va fi disponibil gratuit in App Store (Video)

[youtube]http://youtu.be/P4Cf4U2WArc[/youtube]

  Dimineata v-am spus ca Real Racing 3 urmeaza sa fie lansat pe 28 februarie in App Store, insa acum aflam o veste foarte buna, deoarece jocul va fi disponibil gratuit pentru toti utilizatorii. Nick Earl, SVP-ul diviziei pentru dezvoltarea jocurilor pentru terminale mobile, a confirmat ca titlul va fi disponibil gratuit in App Store, orice utilizator putand sa descarce si sa joace, probabil, cel mai bine dezvoltat titlu pentru iDevice-uri. Jocul va avea peste 900 de evenimente ce totalizeaza peste 600 de ore de gameplay, deci oricine va fi entuziasmat sa incerce noua creatie a EA Games.

Electronic Arts will appeal to a wider audience of casual players by making the “Real Racing 3” multiplayer game free, said Nick Earl, the company’s senior vice president for mobile and social game development. “The number of gamers we’re seeing moving to mobile devices is extraordinary, and there’s just no sign of it slowing down,” Earl said in an interview.

  Desi jocurile gratuite sunt foarte populare, cei de la EA Games incearca sistemul freemium in Real Racing 3, iar asta inseamna ca undeva vom fi nevoiti sa platim ceva. Fie va fi vorba despre imbunatatirea masinilor, sau deblocarea unui anumit continut, jocul va avea implementate in-app purchase-uri si utilizatorii vor fi limitati din anumite puncte de vedere, asta desigur pana cheltuie niste bani dupa instalarea jocului. Mai multe vom afla pe data de 28 februarie, o zi cu insemnatate importanta.

 • Claudiu

  Asta strica absolut tot. Modelul freemium nu e bun de nimic. In modul asta te fac sa dai o caruta de bani pe joc……Prefer sa dau 7/8/10$ de la inceput si sa am un joc full decat sa trebuiasca sa dai zeci de $. Daca va fi asa va fi fail precum csr racing unde aveai grafica dar trebuia sa bagi sute de dolari………

 • Micron

  Yeeey, un nou battery killer :))

 • relu fenechiu

  astia cu bateria plangaciosii luativa un laptop frate pan la urma e un telefon nu consola nu laptop ..e un telefon…oricat ar fi el de smart

 • Vladimir

  Tin minte ca pe Android era moca in Play Store apoi te punea sa platesti daca vroiai sa deblochezi marea majoritate a continutului.
  Mai bine dai banu’ de la inceput si scapi de vrajeli.

 • Mywrc

  Eu am terminat csr raicing fara bani … Greu , dar gratis … In plus am citit ca se va lansa iPA crack in cydia … Asa ca 😉 …

 • Andrei

  Si ce sa faca cu un laptop lol? Majoritatea laptorilor au o autonimie mai mica decat iphoneul, cat despre joc being freemium, inca aveam http://www.in-appstore.com/ :-“

 • Micron

  Asta avocatul poporului , era in spirit de gluma!

 • Și eu am terminat CSR Raicing fără a da niciun ban…

 • exista si avantajul ca daca nu-ti place jocul sa nu mai te plangi ca ai platit ceva degeaba

 • Alin Cristian

  600 ore de gameplay? tu stii ce vorbesti? Ca sa-ti fac o comparatie , Call of duty Modern warfare are un gameplay de aprox 48 ore .

 • Well, asta nu e Call of Duty. Daca nu-ti convine, plange-te la baietii care au publicat comunicatul de presa al EA Games.

 • Alin Cristian

  corect.. Real Racing 3 e jegul sub unghii pe langa Call of duty. Daca are 10 ore de gameplay , e bine.