evasi0n 1.3 face jailbreak pentru iOS 6.1.1, este compatibil doar cu iPhone 4S

  In cursul noptii trecute Apple a lansat iOS 6.1.1 pentru iPhone 4S si la scurt timp dupa eveniment v-am spus ca evasi0n a fost actualizat, iar acum face untethered jailbreak pentru acel dispozitiv, pe acea versiune a iOS. Versiunea 1.3 a solutiei de untethered jailbreak nu aduce alte noutati in afara compatibilitatii cu aceasta versiune a iOS-ului, insa din pacate compatibilitatea se limiteaza doar la iPhone 4S, asa ca nu va asteptati la altceva in plus. Puteti descarca evasi0n 1.3 de aici : Windows, Mac OS X, Linux. Tutorial de jailbreak folosind evasi0n gasiti aici, procedura ramanand aceeasi.

66 COMENTARII

  1. Am facut update prin itunes la iphone 4s cu gevey sim,.
    Acum de dimineata am facut si jailbreak.
    Pt moment, singura diferenta este ca imi merge icon Weather. Deci este mai bun 😛

  2. Detin un 4s si as dorii sa terc la 6.1.1 dar nu vreau sa pierd shsh-urile pt 5.1.1, exista vreun custom firmware care sa mi dea posibilitatea sa trec?

  3. Va rog, nu ma poate nimeni ajuta cu un raspus, ca n-as vrea sa fac o prostie fara sa intreb?
    Am ios 6.1 cu jailbreak cu multe teak-uri instalate si as trece la 6.1.1 tot cu jailbreak , dar intrebarea e, voi pierde tweak-uri care le am acum instalate daca fac update prin itunes la 6.1.1 ? Multumesc anticipat !

  4. L-am instalat, facut Jb, instalat niste tweakuri, si anumite icoane sunt mai mari, nu stiu ce tweak ar fi incompatibil cu acest soft 🙂

  5. Stie careva daca se modifica baseband ? Adica putem folosi gvey mai departe pe 6.1.1 sau ramanem la versiunea actuala ? Ms anticipat

  6. Iphone 4s, iOS 6.1.1 , jailbreak cu evasi0n merge bine , bateria tine vizibil mai mult , wather funtioneaza cu o mica problema ( isi face update mai greu ) , pe idevice-ul am intampinat o problema dupa JB nu se mai deschidea doar daca tineam apasat pe volum + , am rezolvat problema dezinstalant ” Five Icon Dock” din cydia , nustiu daca voua va merge , insa la mine asa nu mai are bugg-ul ala, respect !

  7. revin pentru cei care intreaba ce Baseband e pe iOS 6.1.1 , 3.4.02 am eu pe terminal ,s-a modificat de la 03.0.04. tin sa precizez ca e neverlocked al meu

  8. revin pentru cei care intreaba ce Baseband e pe iOS 6.1.1 , 3.4.02 am eu pe terminal ,s-a modificat de la 03.0.04. tin sa precizez ca e neverlocked al meu

  9. versiune baseband 03.0.04 ai doar daca ai facut update la 6.0 ,6.0.1
    versiune baseband 03.4.02 ai doar daca ai facut update la 6.1
    daca faci update la 6.1.1 de la 6.1 NU SE MODIFICA basebandul
    daca faci update de la 6.1 la 6.1.1 si daca ai gevey compatibil cu baseband-ul 6.1 nu o sa ai probleme
    cine vrea sa update de la 6.1 la 6.1.1 si sa nu aibe probleme cu aplicarea jailbreak-ului sa o faca prin itunes nu prin ota update

    @zaone
    daca se instaleaza appsync 5.x+ nu apar probleme
    la mine 4s ios 6.1 nu am avut probleme cu aplicatia weather, pentru problema cu afisarea orei exacte am scos reglarea automata a fusului orar

  10. Aplicatia weather merge doar daca instalati appsync de la sinfuliphone 4x-6x. Are un bug cand incercati sa vedeti vremea in urmatoarele ore o sa va arate niste temperaturi diferite ( acum sunt 0 si mi imi arata pe ore undeva la -16) dar isi revine.

    Sursa este sinfuliphonerepo.com

  11. zaone , azi mi-am facut up la IOS 6.1.1 , am dat restore si am configurat iphone-ul ca “iphone nou” (am 4s) cand instalez jailbreak-ul nu mi se instaleaza acel icon pe care trebuie sa apas ca sa se continue jailbreak-ul !!! Ce sa fac?

  12. Exista posibilitatea de a face un CFW pentru pastrarea baseband-ului la un iPhone 4s pentru a pastra Gevey-ul vechi cand treci pe 6.1.1?

  13. Imi apar niste icoane (aplicatii) din app store ca si cum s ar instala…! Stiti cumva de ce se intampla ??? Ma chinui de trei zile sa aflu

  14. @narcisvl: am facut 4 restor-uri si tot la fel face, cand instalez orice apar :(( si ma deranjeaza enorm. Tu ai dat restore ai atat?

  15. Exact asta am facut de 4 ori doar nu am seatat sa fie ca telefon nou. Apreciez ca te-ai deranjat sa imi raspunzi si chiar acum o sa fac din nou si o sa setez sa fie ca nou 😉

  16. Eu nu va inteleg fraierilor dc va chinuiti cu gevey doamme fereste..e greu sa mergi la operatorul la care esti abonat si sa iti iei iPhone’ul? am un 4S de la orange si nu am grija ca nu merge unlock’ul pe un update..SUNTETI PATETICI

  17. Eu nu inteleg d c remarci gen @Vlad sunt permise pe acest forum . Din cate stiu eu era serioasa treaba pe aici ….. Prietene sunt oameni si oameni , situatii si situatii , poate persoana resp a primit telefonul , vrea sa stie si el daca face update mai merge geveyul . Scuze pt offtopic , dar m am saturat sa vad dintrastia pe aici …

  18. Vlad prietene asculta aici : eu am un iphone 4S cumparat cu 200€ si imi merge cu gevey nu cred ca vreau vreodata sa imi scot pe abonament, nu’s vreau sa platesc telefonul de 2 ori pe abonament.

  19. @vlad daca mami tau ti-a platit unlock foarte bine ! Dar pt uni 100-120 de € reprezinta o suma pentru alte investitii ! Fii tu fraierica si baga bani operatorului in buzunar!

  20. Vladut , presupun ca esti un putoi cu iphone de la mami, mie nu imi convine sa dau 600-650 ron pt o deblocare a telefonului. Am gevey, merge tel la fel ca neverlocked, deci nu vad rostul unei investitii. Eu zic ca ar trebui banat pt o perioada de timp acel utilizator.
    Oricum , atitudinea lui Vlad este asemanatoare cu a unor moderatori de pe forum. Tin si acum minte expresia unuia dintre ei “voi astia cu gevey”.

  21. Fratilor,respectati-va si respectati pe toti utilizatorii de device-uri Apple,asta ne diferentiaza mult de restul comunitatilor din lumea asta.Cu respect,Lucian.

  22. zaone,vreau sa fac update la 6.1.1 am 6.1(10B142) baseband 3.4.01 vreu sa stiu daca fac update ,mi se schimba basebandul ?este decodat cu Gevey Ultra S,si nu vreua sa pierd decodare.Si 6.1 imi rupe bateria !!!
    am citit mai sus, dar am vazut ca aveau alt baseband 3.4.02.Va rog un raspuns .

  23. Presupun ca ai iPhone 5, eu spun sa stai linistit la iOS 6.1, pentru ca 6.1.1 nu mai iese, va ajunge 6.1.2 si e posibil sa apara saptamana viitoare, deci faci restore degeaba acum. Baseband-ul se va schimba.

  24. zoane , cer ajutor ca am citit si nu am gasit nici un raspuns concret .
    am un 4s ios 6.1 baseband 3.4.01 si vreau sa trec pe Ios 6.1.1 se schimba basebandul ???
    a trecut careva,pot confirma sau infirma ,este decodat cu gevey de asta intreb !repet baseband 3.4.01 .