aTV Flash si Seas0nPass fac jailbreak pentru iOS 5.2/6.1 pentru Apple TV 2G

  Daca aveti un Apple TV 2G si asteptati sa ii faceti jailbreak, ei bine va anunt ca acum puteti face acest lucru multumita programului Seas0npass, care a fost actualizat pentrua  fi compatibil cu iOS 5.2/6.1 pentru Apple TV. Programul ruleaza in baza exploit-ului disponibil in solutia de untethered jailbreak evasi0n, iar cu ajutorul aTV Flash(black) 2.2 va permite sa face jailbreak oricarui Apple TV 2G si sa instalati pe el aplicatii terte, cum ar fi XMBC-ul, etc.

  Din pacate Apple TV 3 nu este suportat de acest program, e putin probabil ca o solutie de jailbreak sa apara pentru acest produs, asa ca nu va faceti mari sperante. Pentru a face jailbreak pe Apple TV 2G, trebuie sa descarcati Seas0npass de aici si sa urmati instructiunile, apoi sa instalati aTV Flash 2.2.

 

13 COMENTARII

  1. pe mine m-ar interesa tv online de exemplu, acces la o baza de documentare chestii de genul, gasesc undeva asa ceva daca fac jb?

    xbmc mi se pare cam complicat…

  2. Vladc@
    Tot instalând XBMC vei găsi un add-on se numesc programele cate pot fi instalate in XBMC si gasetsi canale cu documentare in engleză spaniola si italiane.Sunt chiar si canale TV online sau poti adaugă si gur daca găsești sursele video liste m3u8 etc

  3. Pentru cei cu Apple TV 3 care au si sistem de operare OS X, recomand cu caldura Aplicatia Beamer http://beamer-app.com/ !

    P.S. Nu va zgarciti la licenta ca isi merita fiecare cent`
    P.P.S. Si subtitrarile functioneaza 😉

    Cheers,
    Alex