Bump iti permite acum sa partajezi fisiere din iDevice-uri catre calculatoare

  Bump este o veche aplicatie pentru iDevice-uri care permite utilizatorilor sa partajeze continut prin simpla ciocnire a terminalelor. Incepand de ieri, aplicatia poate sa trimita fisiere nu doar catre alte iDevice-uri sau terminale Android, ci si catre calculatoare, marea noutate constand in faptul ca noi putem partaja aproape orice fisiere din iDevice-uri. Pana ieri aplicatia permitea partajarea unui numar redus de fisiere din iDevice-uri in calculatoare, insa acum putem transfera poze, filme, contacte, sau alte fisiere disponibile in terminal.

  Practic totul functioneaza cu ajutorul unui web server care este generat pe terminalele noastre, el fiind accesat cu ajutorul website-ului celor de la Bump, fisierele fiind transferate prin intermediul unei conexiuni de internet. Update-ul este acum disponibil in App Store si il puteti instala pe oricare dintre iDevice-uri.

Pretul initial:
Numele:
Bump

Gratuit

s





Developer: Bump Technologies…
Categoria: Social Networking


Descriere: NEW: Now Bump works with computers too! Photos, videos, files, everything. Just go to http://bu.mp on your computer web browser.

NEW: Share files on your device with a single bump!

Use Bump to share co…


Dimensiunea aplicatiei este: 5.3 Mb