iPhone 5 vs Sony Xperia Z (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N9SIU2ATeL8[/youtube]

  Sony Xperia Z este cel mai recent smartphone al companiei Sony, iar dupa un scurt review, cei de la Phonearena s-au gandit sa faca o comparatie intre acest dispozitiv si terminalul iPhone 5. In clipul video aveti prezentat totul, diferentele dintre cele doua dispozitive sunt destul de mari, si nu ma refer aici doar la design sau dimensiunile ecranelor, insa in final pentru clienti conteaza extrem de mult experienta de utilizar, iar aici fiecare alege terminalul cu care se simte cel mai comod.

18 COMENTARII

  1. degeaba comentati,iphone 5 nu se compara cu xperia z,nu va mai amagiti,cel mai scump smartphone la ora asta(iphone 5)telefonul cu cea mai mica rezolutie dintre toate…

  2. De asta este Iphone 5 cel mai bun telefon…
    Cu toate Quad-eight-twelve-sixteen etc. cores, Xperia Z are lag(browser) in comparatie cu 5-ul(pe mine chiar asta ma intereseaza la un Smartphone).
    Bine, acum voi fi acuzat ca sunt fanboy Apple(daca asa se zice)
    sau Tim Cook…

  3. Off, Nexus, Nexus….cand ai sa intelegi ca nu ne intereseaza rezolutiile ExtramegaSuper Full Hd( nu putem percepe …) , 10 cores si ecrane de 10 inch la telefoane…..
    Ma vei intreba, bine mai , dar ce vrei tu de la un telefon….
    Iti voi raspunde( raspunsul asta ti-l vor da multi care urmaresc acest forum):
    1. Dimensiunea e a unui telefon(pot folosi cu o singura mana).
    2.Este cursiv. In toate aplicatiile, browser etc.
    3. Am nevoie de o informatie, nu imi trebuie 5 inch., imediat am intrat pe safari(browser f rapid), si am gasit( se vede bine). Ecran mai mare nu inseamna scris mai mare(e adevarat ca vezi mai multa informatie, insa la ce ma ajuta daca scrisul e foarte mic).
    4. Este foarte usor de folosit( da, stiu , sunt prost-desi am ceva ani(24) de carte, android e pentru destepti insa de ce sa complicam lucrurile…). Si bunica poate folosi Iphone.. eu spun ca e bine, nu ca e rau…
    5.Da! E si frumos, domnule!
    Trebuie sa mai stii tu, draga Nexus, ca Iphone nu e perfect…daca l-ar face perfect, Apple ar disparea(si as fi trist)….

  4. Ca nu are lag(browser) cum ai zis
    In clip se vede ca Iphonul este in mod avion, poate si de acolo vine lipsa de lag(browser) din clip ca in realitate acest lag(browser) apare din cauza mai multor factori care nu tin neaparat de performantele telefoanelor.

  5. Razvan, inainte sa vorbesti, te rog sa citesti…si comentariile, si nickname-ul celor care posteaza. Poate ca iti vei da seama….

  6. N-are asta de la phonearena nicio treaba! 🙂
    Dupa ce ca faulteaza engleza, si e subiectiv la greu, mai zice si ca face comparatie intre Xperia Z si iPhone 5S :))

  7. cred ca ambele telefoane vor avea mereu fani 😀
    am gasit aici o comparatie interesanta intre ele.. versusio.com/en/apple-iphone-5-vs-sony-xperia-z ..
    s-ar zice ca xperia are mai multe avantaje de partea lui, dar fiecare are ordinea proprie de a judeca caracteristicile..