Prima Pagina Apple Viitoarele iDevice-uri ar urma sa fie compatibile cu USB 3.0

Viitoarele iDevice-uri ar urma sa fie compatibile cu USB 3.0

  Tehnologia Lightning permite companiei Apple sa reduca dimensiunile iDevice-urilor sale si sa intareasca securitatea tehnologiilor de transfer de date, insa in acelasi timp permite si o crestere a vitezelor cu care se transfera aceste date. Desi iDevice-urile actuale sunt compatibile cu standardul USB 2.0, in viitor ele ar putea functiona inclusiv si cu USB 3.0, cel putin asta ne da Apple de inteles intr-o oferta de munca publicata pe propriul website. Compania cauta oameni specializati in acesta standard, ei urmand a lucra la implementarea acestui standard in linia de iDevice-uri produse de catre companie.

  Apple a implementat acest standard in toate Mac-urile sale, iar utilizarea in iDevice-uri este urmatorul pas logic, insa nimeni nu stie cand se va intampla acest lucru. E usor de speculat ca iPhone 5S, iPad 5 si iPad Mini 2 vor fi compatibile cu USB 3.0 si probabil acest lucru se va dovedi a fi adevarat.

 • CalinC

  in sfarsit le-a venit mintea….

 • Catalin

  La ce ajuta acest lucru?

 • Hybrid

  USB 3 ? Pentru ce ? Nu aveam Wireless Sync ?

 • amfetamin

  @Catalin @Hybrid: pai da,la ce ne trebuie usb 3,chiar asa? de ce au bagat nesimtitii de producatori in ultimele generatii de laptopuri usb 3? De ce au facut HDD-uri externe compatibile usb3? Noua usb 2 e arhisuficient,chiar si cu usb 1 ne multumim la o adica! Ca doar toata lumea incarca pozele in comp cu wireless sync!!! Chiar nu va inteleg,de ce vreti sa evolueze tehnologia??? e peste capacitatea mea de intelegere!

 • Catalin

  Esti genu de om care inhiba intrebarile deschise de la cursuri, grupuri si seminarii. Daca nu intelegi de ce altii nu inteleg ceea ce tu intelegi, nu te mai obosi sa raspunzi. Nu inhib dezvoltarea tehnologie, nu inteleg la ce ajuta USB 3 in iphone?!? Pot conecta un stick usb 3 la iphone? Pot face guacamole daca un iphone e compatibil cu usb 3?!? Probabil nu, tot ai nevoie de avocado. Era mai simplu, matur si mai de bun simt sa dai un raspuns “la obiect” decat sa ironizezi