Prima Pagina aplicatii Real Racing 3 update este disponibil, elimina o parte dintre neplaceri

Real Racing 3 update este disponibil, elimina o parte dintre neplaceri

[youtube]http://youtu.be/L71e8VXES9c[/youtube]

  Real Racing 3 a fost lansat saptamana aceasta in Australia, Noua Zeelanda si Canada cu 2 saptamani inaintea lansarii oficiale din intreaga lume, iar dezvoltatorii sai deja au actualizat sistemul de joc pentru a elimina o parte dintre neplaceri. Mai exact, dezvoltatorii aplicatiei au facut cateva modificari in serverele care controleaza continutul din joc, iar acum utilizatorii nu vor mai avea de asteptat pentru repararea masinilor, iar durata de service pentru masini a fost redusa la o treime din valoarea initiala, adica de la 15 minute la doar 5.

  Totul a fost facut fara ca aplicatia sa fie actualizata, iar la baza ar fi stat criticile utilizatorilor nemultumiti de modelul freemium implementat in aplicatie. Avand in vedere ca dupa doar doua zile de critici au fost eliminate cateva elemente, sunt curios cat va dura pana vor fi modificate si altele.

 • Tommy

  Eu am toate masinile si bani in joc fara jailbreack cu itools inlocuirsti un fisier din joc

 • Tav23

  E bine. Oricum s-au pisat toti pe ei cu treaba asta.
  Toti vor bani. Sa puna si 10$ la inceput da dupa sa faci ce vrei in joc.
  Pacat. Era cam singurul joc de masini (in afara de asphalt) in care mai credeam ceva

 • sagemda

  adevarul ca sa stai atata pentru reparari si piese si etc este putin cam mult parerea mea, eu care nu prea le am cu suspansul si asteptarile :))

 • SorinTS

  Schimbi niste fisiere in joc si ai 2-3 miliarde de monede de aur si 2-3 miliarde de R$ cu care platesti acele wait time . Mare branza au facut …

  S-au temut de piratare , au crezut ca scot bani mai multi cu freemium . Cu o cautare de 1 minut pe net se gaseste solutia .

 • Florin

  Vin cu o rugaminte catre Tomy sau altei persoane care ma poate ajuta.il am pe fimiu care e disperat dupa jocu asta are 7 ani si nu reuseste ca se joace ca dupa reparatie sta mult timp.las adresa de mail s-a imi explice si mie cum sa-i fac sa aibe masinile sau credit ptr ele.

 • relu fenechiu

  mai bulanilor da de ce umblati cu itools si prostii de astea ? de asta nu cumpara omul ca nu se merita sa dea bani ca sie vina un loser ca astia de auzi ca au schimbat fisiere si au nu stiu cat aur si banuti….din cauza vostra ma nu da omul bani si il prefera piratat ca sa nu se simta furat cand trece unu ca ala de a zis ca foloseste itools

 • DonCalin

  @Relu Fenechiu: asa e, si mai vine si ala sa ceara lamuriri, cica pt fiu-su’ de 7 ani… Mai mare rusinea saracilor cu iPhone !!!

 • SorinTS

  Relu Feneqiu : au vrut freemium , au primit freumium . Au crezut asa ca fraieresc clientii ?

  E o vorba faina : You can run but you can’t hide …

 • thewildnath

  Am folosit si eu IAP Cracker, dar am luat doar “Gold” cu el, banii vreau sa-i castig cinstit….Suna aiurea dar nu dau 100 de dolari pentru a putea conduce Koeinsegg-ul ala 😛

 • Tommy

  Prieteni jocul e free si daca eu vreau sa am toate masinile sa ma joc din hasti in pasti cu el care e problema voastra cumpara tu banuti daca vrei sau te simti mai bine si contribui la economia globala.Si jocul meu nu-ti afecteaza jocul tau daca eu am toate masinile sau sute de mii de banuti.Sincer trebuie sa fi putin dus cu pluta sa cumper banuti pe bani reali pentru un amarat de joc.

 • Tommy

  Relu si don voi aveti jail pe iphone?eu nu am. Doar atat am vrut sa va spun

 • Rares

  Instalati iapfree 3.3 si puteți cumpara tot ce vreti,v-as zice si repo-ul de unde îl găsiți dar îmi e sa nu stearga comentul.