Prima Pagina Apple Un bug al iOS 6 inlatura masurile de protectie pentru protejarea setarilor...

Un bug al iOS 6 inlatura masurile de protectie pentru protejarea setarilor privind Apple ID-urile logate in App Store direct de pe un iDevice (Video)

[youtube]http://youtu.be/TdMWxHNpG38[/youtube]

  In iOS 6 Apple a implementat o metoda de protejarea a conturilor logate in App Store sau iTune Store, iar prin meniul Restrictions al aplicatiei Settings ne da posibilitatea de a impiedica efectuarea vreunor modificari pentru conturile utilizate la iMessage, FaceTime sau App Store. Desi din aplicatia Settings nu putem deloca un Apple ID de la App Store sau iTunes Store, prin accesarea respectivelor aplicatii putem face acest lucru. Problema este ca aplicatia Settings retine setarea iOS-ului si nu permite cuiva sa ne delogheze, insa aplicatiile App Store si iTunes Store incarca website-uri care nu sunt capabile sa preia setarile aplicatiei Settings cu privire la aceasta restrictie.

  Desi Apple a recunoscut existenta bugului, nu a oferit detalii cu privire la o posibila data pentru rezolvarea sa, insa probabil iOS 6.1.2 va corecta totul.

 • Radu Stoian

  Sa vedeți ce am plătit si eu acum după trecerea la iOS 6. Eu am cumpărat telefonul acum câteva luni de la cineva care avea 2 aplicații descărcate pe contul vanzatorului. Ieri au intrat mai multe aplicații de-ale mele la update printre care si cele 2 cu pricina. Si ce sa vezi Imi spune ca nu se poate face update la cele doua, termina updatul la aplicTiile mele si închid telefonul. Nu trec 2 minute si primesc mesaj de la banca ca dacă n-am autorizat 2 plăti sa sun la banca. Dar banii au plecat din contul meu si sun vre-o 400 RON, aplicTiile nu le am si in iTunes Imi spune ca ar tb sa dețin aplicTiile deși nu le am. Si ca sa fie mai completa problema astăzi mi-au mai plecat niște bani spre Apple, deși in iTunes nu vad nici o descărcate pe contul meu.

 • Delirium

  Se intimpla, mai ales cand nu stii ce si cum. E normal ai dat update si apoi ti le-a cumparat automat.

 • Mihai

  400 ron si inca altii ? Despre ce aplicatii e vorba ? Esti sigur ca are legatura cu app store ?

 • Seby

  stai linistit ca sunt decat niste chestii din “noua generatie apple”
  acum serios vorbind , sper sa-ti rezolvi problema

 • Radu Stoian

  Se pare ca n-am fost destul de explicit, e vina mea. Nu e prima oară când App Stoee încearca sa facă update la cele 2 aplicații,dar de fiecare data Imi spunea ca nu e posibil. Si credeți-mă ca am cumparat o groaza de aplicații App Store dar multe si gratis. Dar după instalarea iOS 6.1 s-a întâmplat la fel, adică am primit același mesaj si apoi mi-au plecat banii din cont fără sa mă interne dacă sunt de acord sa achit.sunt scumpe cele 2 aplicații team viewer la 89 euro si încă una la 16 euro. Le-am scris celor de la Apple si am primit mesaj ca o sa analizeze in maxim 3 zile problema si am cerut si celor de la banca anularea tranzacțiilor . Acum oi vedea ce-o fi !

 • Pingback: Apple rezolva problema App Store-ului care permite inlaturarea restrictiilor privind securitatea Apple ID-urilor | iDevice.ro()

 • Cesar

  Scuzati deranjul,poate sunt in afara subiectului dar ultimele zile mia aparut ca sunt in App store Uk,si nu pot cumpara nimic,imi spune sa ma deloghez,si nu stiu de unde.Multumesc anticipat