Prima Pagina Apple Apple este interesata sa angajeze un manager care sa conduca echipa ce...

Apple este interesata sa angajeze un manager care sa conduca echipa ce dezvolta viitoarele functii ale Apple TV

  Zilele trecute am aflat ca Apple ar putea organiza o conferinta in martie si ar putea lansa software care sa le permita dezvoltatorilor sa dezvolte aplicatii pentru Apple TV. Din pacate acest zvon s-a dovedit a fi fals, insa interesul oamenilor in legatura cu acest subiect ramane in continuare mare multumita unui anunt pentru un loc de munca disponibil in cadrul Apple. Compania cauta un manager care sa administreze echipa care dezvolta viitoarele functii ale Apple TV-ului.

The Apple TV team is looking for an experienced engineering manager to help deliver the next generation features for Apple TV. Bring your creative energy and engineering discipline, and help us bring the Apple experience to the Living Room.

  Desi luna viitoare Apple nu pare sa aiba pregatit ceva pentru posesorii de Apple TV-uri, in toamna s-ar putea sa asistam la lansarea platformei despre care se tot vorbeste acum, sau poate chiar a unui televizor.

 • john

  Adica au nevoie de un om care a mai facut soft pt televizoare smart si care sa implementeze functiile smart in iOS sau o varianta embedded de OSX.
  Va fi greu pt Apple, care nu are nici o experienta in domeniu .
  Chiar daca o sa reusesca sa ofere o experienta mai “fluida” , concurenta e mare si pretul o sa fie hotarator.
  Cat despre interactiunea cu televizorul, toate povestile cu control vocal, gesturi sau priviri, nu pot bate o telecomanda buna dublata de o tastatura wireless.

 • PegasosII

  Am AppleTV de cand a aparut si vreau sa spun ca odată cu el funcția TV tuner a televizorului a pierdut teren,inclin spre servicii ca TV on demnand adică a viziona programe cand doresc eu nu sa astept o anumită ora din zi pentru ele
  Toate filmele le vizionez prin AppleTV in AirPlay de pe iPhone

 • john

  Probabil ca nu ai inca un smart tv, care face acelasi lucru, fara a mai fi nevoie de inca doua device-uri pt a viziona VOD.
  Problema este ca majoritatea oamenilor nu-si permit sa plateasca VOD, asa ca tunerul va ramane pt mult timp , una din cele mai importante parti ale unui TV.
  Contentul furnizat, nu este nici ala un atu pt Apple, care a esuat in a-i convinge pe provideri , care nu s-au lasat pacaliti de Jobs, ca si operatorii de telefonie mobila.
  Si Intel incearca sa faca ceva pe frontul asta dar deocamdata nu a aparut nici o alternativa la obisnuitul cablu sau streamingul online prin site-uri sau aplicatii dedicate.

 • Pascal

  Dar, ATV + XBMC = priceless! Din pacate asta inseamna deocamdata neapartat JB.

 • iRunaway

  “Contentul furnizat, nu este nici ala un atu pt Apple, care a esuat in a-i convinge pe provideri , care nu s-au lasat pacaliti de Jobs, ca si operatorii de telefonie mobila. ”

  Serios???