iOS 6.1.2 a fost lansat de catre Apple

  In concordanta cu zvonurile publicate saptamana trecuta, astazi compania Apple a lansat iOS 6.1.2 pentru toate iDevice-urile. Aceasta versiune a sistemului de operare este disponibila pentru toate dispozitivele si rezolva un bug care afecteaza sistemul Exchange, voi avand posibilitatea de a o instala folosind iTunes sau sistemul OTA Update al iOS. Daca ati facut jailbreak folosind evasi0n, atunci nu puteti face OTA Update din dispozitive, hackerii blocand posibilitatea de a face acest lucru printr-un update lansat solutiei de untethered jailbreak.

UPDATE: Puteti descarca iOS 6.1.2 de aici.

UPDATE 2: evasi0n face in continuare jailbreak.

UPDATE 3: Tutorial pentru jailbreak gasiti aici.

62 COMENTARII

  1. “Corectează o problemă legată de calendarele Exchange, care putea cauza sporirea activității de reÈ›ea È™i reducerea autonomiei bateriei.”
    Asta este varianta oficiala !

  2. Eu nu înÈ›eleg ceva: dacă bug-ul de la exchange cauzeaza “increased network activity” È™i eu nu am cont de exchange in mail,calendar… atunci ce poate cauza consumul excesiv de net?

  3. scuzatima domnilor eu am citit acel “description” sa i spunem…dar nu ziceau ca rezolva partea aia in care puteai trece de parola aia a telefonului ? despre care ati vb zilele astea ?

  4. deci ptr cei care m-ai intreaba 🙂 daca faceti update pierdeti JB ul 🙂 clar…si nu se stie daca il m ai puteti reface ..

  5. Doamne ma ce aveti toti ??? Este un update care rezolva unele buguri..Stiti cand sa va plangeti ??? Daca nu sar mai face update..Sa ne bucuram ca sunt alaturi de noi.eu chiar ma bucur..este o companie serioasa care se intereseaza de idevice’urile noastre

  6. 25. A. Craciun – Nu s-a rezolvat problema cu parola ! Parerea mea este ca Apple a inceput sa faca precum Android – sa nu mai aiba aceeasi securitate ca inainte. Cum sa te lase printr-un mic bug (care poate fi facut de oricine) sa intri in poze sau contacte , chiar sa suni ! Mi se pare inacceptabil !

  7. Romulus tu realizezi ca astea sunt update-uri care vin pentru a repara niste greseli facute de ei?
    nu sunt update-uri care sa aduca ceva nou sau chestii de genu asta ci doar ca sa repare greseli , daca reusesc , deci unde e seriozitatea aia de care vorbeai?
    sunt obligati sa repare ce au stricat sau macar sa ma lase sa pot alege singur daca vreau sau nu sa trec la o alta varianta de ios.

  8. Nu prea vad de ce sa merite osteneala sa faci restore si rejailbreak pt a pune 6.2.1. pt mine 6.1 este f bun, stabil, fara probleme. Bateria e ok ..chiar ceva mai buna ca in 6.0 in ciuda evasi0n. nu folosesc exchange deci…

  9. @Seby asa serios vorbesti ca si tu crezi :)) tu ai vrea ca ei sa scoata cv ce sa fie 100% reusit ? Atuncea poti astepta mult si bine…crezi ca alte compani de tel nu gresesc si nu gasesc errori ? doar ca lor nu le pasa..daca Apple ar scoate teluri din aur nici asa nu vati fi multumiti ca Romanu nu se multumeste cu nimica Mereu e Destep.

  10. dragutule :)) nu e vorba sa scoata ceva perfect , ca asta nu se v-a intampla niciodata , dar e deajuns sa nu strice.
    eu de exemplu pe ios 5.1.1 nu am avut probleme deloc cu niciunu din idevice-uri si eram destul de multumit si chiar si varianta de jb parca mergea ca unsa , probabil din cauza ca nici sistemul de operare nu era bolnav.
    momentan ei au stricat ios-ul , asta din punctul meu de vedere si din cauza asta spun ca seriozitatea lor de odinioara lasa de dorit .

  11. Noul baseband pe 4s este 3.4.02. Oricum, ATENTIE!!! Evasi0n nu merge pe 6.1.2, abia am incercat cu ultima lor versiune si e mort. In plus, incerc sa fac roll back la 6.1 cu redsn0w si surpriza! Ap tickets semnate de apple pt 6.1 nu mai functioneaza, chiar daca an sh-urile salvate, deci mare atentie

  12. Mai zaone, ai reusit sa ma umplii de spume. De 3 ori am incercat sa fac JB pe 4s 6.1.2 cy evasi0n su nica. Inainte sa te arunci cu capul inainte si sa ne ametesti si pe noi, verfica informatia

  13. Fratilor sincer acuma Zaone ne ajuta cu cr poate daca voi nu. Stiti Sa cititi un tutorial!! El a scris ca sa asteptam sa faca Evasi0n up..aveti rabdare prieteni ca apare si pentru 6.1.2 in cateva zile

  14. Tocmai am facut update la 6.1.2 pe ipad-ul meu generatia a 3-a si observ ca in safari cand dau de pagina in jos sau in sus se inteapa. Era de asteptat ca si varianta asta de soft sa aiba ceva bug-uri. Voi ati mai observat ceva?

  15. Sa citesti tu ce am scris eu tati cu voce tare sa iti intre in cap .. Asa sunt Romani nu se multimesc cu nimic..nu ma doare pe mine de voi credeti ce vreti numa nu credeti bine..

  16. @DaNut: Pai daca citesti de pe pereti. Eu am spus foarte clar ca evasi0n trebuie actualizat, ca va fi actualizat. Nu e vina mea ca voi nu cititi tot si va apucati sa faceti prostii si tampenii. Inainte sa mai comentezi aiurea la informatiile mele, ia si citeste-le in intregime, iar daca-ti strici terminalul din prostia ta, uita-te in oglinda si zi-ti de bine.
    Valabil pentru toata lumea. Nu veniti la mine cand faceti prostii fara sa cititi.

  17. iPhone 4S update from iOS 6.1.1 to iOS 6.1.2 fara jailbreak!ca diferente,pana acuma am putut sa observ urmatoarele: parca se misca ceva mai bine,semnalul de retea il receptioneaza mai repede(spre exemplu daca inkizi si deskizi telu),iar bateria tine kiar f bine! Pe iOS 6.1.1 ma tine execrabil bateria,acum s-a rezolvat,asta cel putin in cazu meu…

  18. Salut Zaone ! Am si eu o mica nelamurire…Am un iphone 4 baseband 04.12.01 si imei 01 264400 020643 4 codat pe BULGARIA MOBITEL : ATENTIE : L-am decodat pe cartela cu samPrefs cu acel program care aparuse atunci, azi am salvat tiketul de decodare !! Daca ii fac update la iOS 6.1 mai il pot decoda apoi cu tiketul salvat acum !? Mersi !

  19. Bateria parca tine mai mult .. Mai ascult muzica in drum spre munca , si la 6.1 pana ajungeam la munca se duceau 3, 4 procente , acum , ajung la munca cu bateria full si cu muzica pornita…

  20. Salutare Zaone am si eu mare problema !! Te rog sa ma ajuti si pe mine ca nu stiu ce sa ii mai fac la iphone !!! Am iphone 4 versiune 5.1 !! Deci cand intru intr`un joc sta 2-3 minute apoi se face ecranu negru si imi intra in meniu…La cydia am 31 de update`uri si cand dau update la vreuna din ele tot asa intra pe pagina aia cu bara nu se incarca si apoi imi intra in meniu … Ce sa ii mai fac … Il am decodat cu samPrefs si ticketu l-am salvat acuma ! Mentionez Acum am salvat Tiketu ..am citit pe unele site`uri ca degeaba il mai salvez acu ca nu se poate decoda din nou … Va rog ajutatima ca numai stiu ce sa ii fac ??? Va multumesC !

  21. Salutare Zaone am si eu mare problema !! Te rog sa ma ajuti si pe mine ca nu stiu ce sa ii mai fac la iphone !!! Am iphone 4 versiune 5.1 !! Deci cand intru intr`un joc sta 2-3 minute apoi se face ecranu negru si imi intra in meniu…La cydia am 31 de update`uri si cand dau update la vreuna din ele tot asa intra pe pagina aia cu bara nu se incarca si apoi imi intra in meniu … Ce sa ii mai fac … Il am decodat cu samPrefs si ticketu l-am salvat acuma ! Mentionez Acum am salvat Tiketu ..am citit pe unele site`uri ca degeaba il mai salvez acu ca nu se poate decoda din nou … Va rog ajutatima ca numai stiu ce sa ii fac ??? Va multumesC !