Prima Pagina aplicatii Infinity Blade produce mai multi bani de cand este disponibila gratuit in...

Infinity Blade produce mai multi bani de cand este disponibila gratuit in App Store

  Joia trecuta Infinity Blade a devenit aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre Apple, iar pana maine o puteti descarca gratuit din App Store. Listarea aplicatiei in sectiunea celor de la Apple a generat o impresionanta crestere in numarul de descarcari, insa acelasi lucru s-a intamplat si in ceea ce priveste veniturile. Aplicatia costa doar 0.89€ si avea implementate in-app purchase-uri, insa de cand este disponibila gratuit in App Store ea genereaza mai multi bani decat atunci cand trebuia achizitionata, modelul freemium dovedindu-se din nou a fi o alegere foarte buna pentru dezvoltatori.

  Numarul mare de descarcari al aplicatiei Infinity Blade a generat o crestere si in ceea ce priveste vanzarile Infinity Blade II, insa nu vorbim despre o diferenta foarte mare, in principal din cauza pretului ridicat. Chiar si asa, oferirea gratuita a unei aplicatii si promovarea ei de catre Apple poate genera venituri de zeci sau poate chiar sute de mii de dolari pentru un dezvoltator, iar cei de la Epic Games au iesit probabil foarte castigati din aceasta afacere facuta cu Apple.

  • Andrei

    Normal ca au iesit in castig de pe urma promotiei, nimeni nu mai cumpara Infinity Blade cand puteau sa cumpere IB 2 care este mai bun din toate pctele de vedere si cu ocazia asta au ajuns dinou in topul aplicatiilor si au facut o gramada de bani din inapp purchaseuri

  • Hybrid

    Tot nu inteleg ce are asa special jocul asta…

  • totomess2001

    nustiu nici eu …