Instahancer si Instagram Image saver te ajuta sa salvezi in iDevice-uri pozele din aplicatia Instagram

  Ieri va spuneam ca un tweak numit InstaSave va permite sa salvati in Camera Roll pozele facute cu propriile iDevice-uri, iar astazi alte doua tweak-uri au aparut in Cydia, ele oferind aceeasi functionalitate. Instahancer si Instagram Image saver se numesc aceste doua noi tweak-uri. Primul dintre ele se numeste Instahancer si in afara posibilitatii de a salva pozele direct in Camera Roll, tweak-ul ofera posibilitatea de a trimite pozele direct prin email, de a le salva in clipboard-ul din iOS, sau de a copia link-ul direct catre acea poza pentru a il partaja oricui doriti.

Frustrated trying to figure out how to save Instagram Photos to your device? Worry no more, Instagram Enhancer seemlessly add’s this ability, as if it came by default. Simply Tap+Hold on a photo you would like to save and be presented with several Save options; To Camera Roll, Email It, Copy to your clipboard, or even Copy the direct link itself!

  Instagram Image saver este cel de-al doilea tweak si functionalitatea sa se rezuma la optiunea de a salva imagini in Camera Roll, optiunea de a le copia in clipboard si desigur optiunea de a le partaja pe retelele de socializare. Ambele tweak-uri sunt comaptibile cu iDevice-urile ce ruleaza iOS 6, iar in Cydia ambele sunt disponibile in repo-ul ModMyi.