Prima Pagina aplicatii Dashboard for Maps este compatibil cu iOS 6, iti afiseaza informatii despre...

Dashboard for Maps este compatibil cu iOS 6, iti afiseaza informatii despre viteza de rulare si nu numai

  Dashboard for Maps este un tweak lansat anul trecut in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti afisa in aplicatia Maps din iOS cateva informatii pe care Apple nu s-a gandit sa le implementeze. Mai exact, puteti afisa in aplicatie viteza cu care rulati, puteti afisa directia in care va indreptati, coordonatele geografice si distanta pe care ati parcurs-o de cand ati deschis aplicatia. Tweak-ul are  un meniu de setari in aplicatia Settings unde puteti alege ceea ce este afisat in aplicatie, sau felul in care sunt prezentate datele, asa ca puteti alege totul foarte usor.

  Dashboard for Maps este disponibil la pretul de 1.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • pi5

  Exista ceva similar si pt google maps?

 • Probabil o sa-l faca, compatibil si cu Google Maps. In iOS 5 functioneaza cu Google Maps.

 • pi5

  Ms. Nu am specificat, dar intreabarea era valabila gmaps pentru IOS 6. Am cautat si eu, nu este nici un tweak momentan. Sa speram ca il actualizeaza pe acesta cu o compatibilitate si pt Gmaps.

 • Delirium

  Exista si speed for maps doar pt viteza in gmap, gratuit.

 • pi5

  Am vazut si am incercat dar la action, inainte sa dau instal, apare ‘remove dashboard – instal speed for maps’ si cel putin la mine nu a functionat. Trag concluzia ca nu e compatibil cu ios 6.

 • SorinTS

  Eu l-am instalat, e enabled dar nu merge . iPh5 cu 6.1

 • Mihai B.

  Mai bine fara dashboard for maps daca nu e compatibil. Mi-e teama sa folosesc iOS 6 Maps . La modul cel mai serios, mi-e teama sa nu ma arunce intr-un lac sau sa ma faca sa o iau pe drum gresit. Am mai avut intamplari de acest gen.