(BatteryDoctorPro) ofera informatii detaliate despre bateria iDevice-ului tau

  (BatteryDoctorPro) este o aplicatie disponibila de ceva vreme in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afla informatii detaliate despre bateria iDevice-urilor naostre, insa in acelasi timp putem imbunatati si autonomia terminalelor. Aplicatia este dezvoltata de catre un developer chinez, asa ca in Cydia veti gasi in principal explicatii in chineza, insa aplicatia este foarte interesanta si ea functioneaza inclusiv in limba engleza. In afara informatiilor despre baterie, temperatura acesteia, ciclurile de incarcare, statusul prinvind procentul de incarcare a procesorului, etc, aplicatia ne da si posibilitatea de a imbunatati autonomia bateriei folosind unul dintre profilele native, sau prin ajustarea setarilor acestora.

BatteryDoctor Pro monitors and optimizes your iPhone or iPod battery in a professional way, move important toggles and settings into Notification Center or Status Bar.

  Aplicatia este capabila sa reduca nivelul luminozitatii ecranului sau sa inchida aplicatiile din background care nu sunt folosite, ea poate reduce alte setari de sistem daca bateria ajunge la un nivel scazut si totul pentru a va imbunatati autonomia. In Notifications Center veti gasi inclusiv un widget care include o serie de toggle-uri ce ne permit sa activam/dezactivam setari ale iOS-ului, un fel de task switcher care ne permite sa inchidem aplicatiile deschise in background si desigur informatii despre baterie, ram, etc.

  Apasand indicatorul nivelului de incarcare a bateriei, disponibil in status bar, vom deschide o interfata a aplicatiei care ne da posibilitatea de a controla rapid cateva setari ale iDevice-urilor.  (BatteryDoctorPro) este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, voi il puteti descarca urmand acest link, desi aplicatia gratuita nu contine toate optiunile.