IWatch – cel mai interesant concept al posibilului smartwatch dezvoltat de Apple (Video)

[youtube]http://youtu.be/u5OV_BJreTA[/youtube]

  Din momentul intensificarii zvonurilor privind posibila lansare a unui smartwatch numit iWatch, au inceput sa apara diverse concepte care prezinta produsul la care Apple ar lucra in momentul de fata. In clipul video de mai sus aveti prezentat unul dintre cele mai interesante dintre ele, el permitand utilizatorilor sa proieceze imagini cu interfate ce pot fi conectate prin ceas, sau cu interface care permit transferul de fisiere intre ceas si alte dispozitive, inclusiv camere.

  Desi ideea este extrem de interesanta, insa din pacate Apple nu va lansa un asemenea produs pe piata, nici macar in 2019.

14 COMENTARII

  1. foarte frumos!

    ipoteza paranoica: cum sa scazi vanzarile unui produs bun dar care nu e revolutionar? ridicand asteptarile. faci un videoclip cu un ceas foarte foarte tare si astepti. apar produsele reale care sunt penibile comparand cu ceasul din videoclip.

    nu cred in ipoteza asta dar cred ca videoclipurile astea cresc asteptarile iar asteptari sus si produs sub el => vanzari mai mici decat ar fi fost daca asteptarile nu erau asa sus.

  2. ma indoiesc profund ca o sa se numeasca “iwatch”. Denumirea asta e inregistrata ca marca de prin 2007-2008. Ca sa nu mai zic ca pe piata exista deja ceasul “i’m watch”. Nu prea mai e loc de i-uri in ziua de azi. Exista chiar si “iswatch” inregistrat de elvetienii de la Swatch. Ar risca prea mult ca dupa lansare sa se trezeasca cu vanzarile suspendate pe vreo ditamai piata. Asta daca nu au cumparat deja drepturile de la titulari.

    Pentru iphone apple a depus cerere de inregistrare a marcii cu vreo 10 luni inainte, iar pentru ipad cu vreo 3 luni inainte de lansare.

  3. @ click
    Da si drepturile pt iPhone le-au cumparat de la Cisco, pt iPad in China , de la Proview, pt Apple de la Beatles si tot asa.
    BTW si iTV e luat.

  4. dar nu credeti ca ar fi obositor pentru mana? sa stai sa dai cu mainile prin aer? incercati daca puteti sa stati 1 min cu mainile suspendate in aer spre in fata sa vedeti daca rezistati 🙂

  5. Interesant,dar as fi curios din ce acumulator atomic se alimenteaza acest ceas fermecat? Ca hologramele acelea rup la curent de numa,oare se vad si pe ceata? 🙂

  6. Undeva in fundal se vad la un moment dat , niste porci cu aripi care zboara , deci pe cand o zbura porci v-a aparea si acest ceas.

  7. Asta e chiar penal,nu e nimic interesant la asa ceva,sincer.Mai bine un ceas clasic,LCD,un soft asemanator cu iOS ,sms,mail,mp3,cam de astea am avea nevoie.