Prima Pagina Apple In China poti cumpara clone ale tabletelor iPad care au functie de...

In China poti cumpara clone ale tabletelor iPad care au functie de telefonie integrata

  Desi Apple nu a dorit sa implementeze o functie de telefonie mobila in tabletele iPad Mini, din motive logice, iata ca in China exista clone ale tabletei care permit utilizatorilor sa efectueze apeluri telefonice. In imaginile din acest articol aveti prezentata clona, ea seama foarte bine cu iPad Mini, desi ruleaza o versiune a iOS in care se poate observa foarte usor faptul ca Apple nu a produs respectiva tableta, insa un necunoscator va putea fi usor pacalit.

  Clonele chinezilor au un conector asemanator cu cel Lightning produs de catre Apple, ofera tablete cu procesoare dual/quad-core, iar Android OS-ul completeaza imaginea unei tablete care, in aparenta, pare a fi produsa de catre Apple. Tableta va fi lansata in cateva luni in China la un pret nu foarte mare.

 • madmaxady

  cand vad cate un post ca cel de mai sus in vine in minte un singur lucru: “DACA ESTI DE LA SAT SI NU AI PUS MANA IN VIATA TA PE UN IPHONE/IPOD/IPAD NU IL CUMPARA DE LA BISNITARU DE LA SEMAFOR”. zaone nu mai posta chestii de genul acesta pe idevice.ro ca ma gandesc ca dintre cei ce intra pe site nu o sa cumpere nimeni asemenea aberatii.

 • thomas

  dimpotriva trebuiesc aceste anunturi ca oamenii sa stie ce cumpără, deja se fac clone atat de bune incat poti fi pacalit chiar daca detii un iphone sau un produs apple de ani buni

 • Dar e si normal, pai tocmai in China sa nu se poata asa ceva.

 • Roby

  Daca au clonat ei nucile ce le este un iphone….:))

 • DonCalin

  Lasa ba pe Zaone sa zica din astea, sa stie orice om ce cumpara, ca aia neinitiati in apple product intra pe idevice.ro sa se documenteze, nu o zic ca sa il ling undeva pe Z ca oricum nu face nimic ca sa te ajute, insa am fost mirat sa aud prieteni care nu au ideviceuri dar citesc blogul asta.

 • Tommy

  E fain daca costa 100 euro merita

 • Justme

  Mda tommy daca costa 100 de e iti poti da seama de calitate. In viata nu poti avea si calitate si pret mic in acelasi timp. Plus ca nu inteleg de ce ai cumpara un produs apple din alta parte decat de la un reseller autorizat.

 • Florin.S

  Zaone, care sunt motivele alea logice ca sa nu ai functia de telefonie in tableta?

 • marian7778

  ie bine ca shtim si noi sa mu cumparam feicuri

 • @Florin.S: Cine iti mai cumpara un telefon daca tu vinzi tablete cu functie de telefonie ? There you go.