PageJumps iti permite sa accesezi rapid diversele pagini ale Springboard-ului

  PageJumps este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem accesa rapid diversele pagini ale Springboard-ului iDevice-urilor noastre. Practic tweak-ul instaleaza in Springboard un folder in care vom avea cate o iconita pentru fiecare pagina a Springboard-ului nostru, iar apasand acea iconita vom fi directionat imediat catre pagina corespunzatoare Springboard-ului. Utilizand tweak-ul ajungeti mult mai repede la o pagina indepartata si cred ca pentru multi ideea este buna.

Jump to different SpringBoard pages with icons. Enable/Disable Page changing animation by holding PJ0 Icon. Works with Barrel! Comes with Retina Icons by default! Works from inside folders!

  PageJumps este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu Barrel.

6 COMENTARII

  1. O chestie buna! Normal pt voi care aveti doua aplicatii nu ii vedeti utilitatea dar altii care au mai multe (200-300)e f bun! Asa ca stati jos sau cu fata la perete. Numai carcotasi si znobi in ultimult timp !:(

  2. Deci mai sunt oameni care folosesc la maxim aceste utile diapozitive ! Binenteles ca le bagi in foldere dar tot pierzi timp cautandule, in schimb ajungi la ele in doi timpi … Clasicele Nokia i-mi plac in plus pt o chestie asemanatoare care au acces direct apasand meniu si 5-6-7 si ajungi direct in meniu acolo unde vroiai sa setezi ceva .