Prima Pagina BigBoss Contact Fix for 6.1.x rezolva o problema a aplicatiei Contacts dupa jailbreak...

Contact Fix for 6.1.x rezolva o problema a aplicatiei Contacts dupa jailbreak cu evasi0n

  Contact Fix for 6.1.x este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia, iar cu ajutorul sau putem rezolva unul dintre bugurile aplicatiei Contacts a iDevice-urilor noastre. Practic, dupa ce faceti jailbreak cu evasi0n pe iOS 6.1.x si incercati sa copiati una dintre pozele atasate contactelor, apoi incercati sa o lipiti peste meniul add photo al aplicatiei Contacts, aceasta se va inchide automat. Tweak-ul publicat in aceasta seara in Cydia rezolva acest bug, iar voi il puteti instala gratuit din repo-ul BigBoss al Cydia.

Requires iOS 6.1.x. On iOS 6.1.x, When you copy any of your thumbnail photos (don’t open the photo), then go to Contacts (or Phone) app, Edit, and paste it over the “add photo” (or existing photo). This will instantly cause the Contacts/Phone app to crash. This tweak will fix it.

 • Mariusr22

  Pentru ce Dumnezeului mi-as face jailbreak daca nu-mi mai pot instala aplicatii crackuite si exista ateatea probleme ce trebuiesc rezolvate.

  In opinia mea Jailbreakul nu se mai merita!

  Sa faci jailbreak doar pentru cateva tweakuri care nici alea nu functioneaza bine sau cateva schimbari ale interfatei… naaaahhh!

 • nu am problema asta…..:|

 • enigma

  la mine exista problema dar nu instalez ..astept poate corecteaza evasion printr-un update

 • claudiu_avr

  Weather app fix si Contact Fix sunt tweak-uri de bun simt, si cred ca cei de la evsi0n ar trebuii sa le integreze automat in solutia de jailbreak, nu toti stiu de forumul tau sau de unde sa ia un astfel de fix.

 • alin

  @Mariusr22 inca poti loa aplicatii crackuite doar trebuie sa sti cum!!

 • criss216261

  alin are dreptate doar trb sa sti cum!!!

 • Ratza

  @Mariusr22 Jailbreak-ul nu inseamna piraterie!!!Foarte important acest lucru!! Respecta munca dezvoltatorilor de aplicatii!

 • Adrian

  @ Marius
  Iti zic eu pentru ce :
  – Pentru a putea downloada si dezarhiva o arhiva sau orice alt fisier downloadat de pe mail\internet ( lucru Fffff util pt cei care lucreaza pe partea de ofertare, santier sau pur si simplu au nevoie de informatie in momentul in care este transmisa)
  – pentru a putea downloada, salva si a reda o melodie in media player fara sa mai conectez telefonul la PC
  – pentru a imi putea face un folder privat(parolat) pentru pozele care consider ca sunt mult prea personale…sunt sigur ca multi au trecut prin ipostaza de a arata poze din camera roll si se gandeau dc mai au sau nu anumite poze confidentiale
  – pentru a putea avea un homescreen pe care sa poti pune ce wallpaper vrei
  – pentru a-ti proteja butonul home de folosirea excesiva si pentru usurinta cu care se poate activa multitasking’ul (zephyr)
  – inchiderea aplicatiilor printr-un singur gest…sunt sigur ca iti displace sa inchizi pe rand fiecare aplicatie
  – pentru a downloada videoclipuri
  – pentru iBlacklist care merita fiecare banut
  – …………
  – ………….
  – Si pentrui cei ca tine sa instaleze aplicatii furate pentru a se putea juca gratis.

 • SebyPT

  @Adrian in afara de partea cu inchderea aplicatiilor, de zephyr si de aplicatii pirarate, restul argumentelor sunt in app store free si au si versiuni cu bani.. La alegere.. In afara de navigon care l- am luat piratat mi-am cumparat tot de pe app store si din cydia ce aveam nevoie dar eu folosesc jailbreakul mai mult pt personalizarea deviceului di doar cateva twekuri interesante..

 • Khaan

  Bravo Adrian !! Iar daca cei de la Apple ar implementa in iOS cateva din aplicatiile ESENTIALE pt un smartphone…ncsettings, zephyr, airblue sharing…lucrurile ar fi mult mai usoare…iOS-ul este oricum un sistem excelent si foarte stabil, nu am mai avea nevoie de JB !!

 • Adrian

  @ sebyPT
  Imi spui si mie cum poti sa iti importi o melodie in music player fara pc???? Sau cum poti da next\previous track cu down/up short hold??? fara activator( lucru f util cant nu vrei sa mai scoti tel din buzunar – lucru care pt cineva care asculta macar 1 ora/zi )….de iBlacklist n-are rost sa explic ca ceea ce vezi tu appstore sunt mizerii ce copiaza DOAR numele aplicatiei originale(din cydia). Sincer iti spun, din punctul meu de vedere, ca nu am iphone pt brand ci pt lucrurile ce le pot face cu el si facilitatile care le ofera (asta inteleg eu prin smartphone)…lucruri care in proportie de 35% sunt datorate jailbreak’ului.
  @ Khaan sunt perfect deacord cu tine desi sunt constient ca atunci apple nu ar mai putea gestiona atat de bine partea de “securitate” dar daca ar reusi sa impace si capra si varza…ar acoperi mult mai mult din piata….consider ca ar fi acel “think different”.

 • Adrian

  Scz de exprima sunt la servici si scriu de pe tel… Si mai fac si alte lucruri 🙂 dar cred ca ideea se intelege

 • bLu

  Daca intru de la apeluri sa trimit un mesaj pot apasa mult si bine pe trimitere mesaj. Asta dupa ce am instalat tweak-ul acesta 🙂
  Am avut pe 4s dupa cateva zile am renuntat…
  Am bagat pe 5 si imi vine sa il scot deja…Pe langa faptu ca bateria nu mai tine suficient.