Prima Pagina Cydia Iata cu poti rezolva eroarea Wow, you exceeded the number of package...

Iata cu poti rezolva eroarea Wow, you exceeded the number of package names this APT is capable of a aplicatiei Cydia

  Wow, you exceeded the number of package names this APT is capable of. este o eroare pe care tot mai multi utilizatori ai Cydia o primesc in ultima vreme si din pacate frecventa afisarii sale pare sa fi crescut dupa lasarea solutiei de jailbreak evasi0n. saurik, creatorul Cydia, a implementat cu mult timp in urma o limita de pachete care pot fi indexate de catre Cydia, 65.000 fiind numarul acestora, iar cand aplicatia atinge aceasta limita, va afisa eroarea din imaginea de mai sus.

  Repo-urile incluse nativ in Cydia insumeaza aproximativ 40.000 de pachete, iar daca adaugati altele riscati sa depasiti cu usurinta limita de 65.000 de pachete si sa primiti eroarea din imaginea de mai sus. Din pacate singura metoda prin care puteti rezolva problema este sa stergeti repo-urile pe care nu le mai accesati, iar accesand meniul Manage>Sources puteti face acest lucru.

 • Sorin

  Aceasta procedura am facut-o acum doua zile si functioneaza.

 • Kla

  Confirm, am eliminat o sursa si s’a rezolvat

 • alex razvan

  Si dupa parerea voastra care sa le pastrez? nu se iveste cate una de care sa ai nevoie? sa le las pe cele care raman din jailbreak? ca eu am acum 4 surse si tot mesajul asta m-il da.

 • Pisboy

  Stergele pe toate pe care poti sa le stergi ,apoi fa o curatenie cu Icleaner.pe urma baga sursele inapoi

 • Sabothor

  Sincer sa fiu, cand am accesat postul asta, ma asteptam sa vad un tweak care sa mareasca limita de 65.000, nu metoda prostului – sterge-le! (doh). Asta am facut in primul moment dupa ce am vazut acea eroare. Limita asta va scadea progresiv si Cydia incepe sa o ia in jos grav. Pentru mine, aplicatiile, teeak-urile si jailbreak-ul sunt singurele motive pentru care am iPhone, ca de clasicul design al interfetei sunt satul pana peste cap. Sper ca ios7 sa vina cu o schimbare, altminteri, Apple va pierde simtitor din clientela, dar asta e alta poveste ….

 • Alex

  Cu o parte din postul lui Sabothor, sunt si eu de acord. Mai exact cu începutul postului. Problema in schimb e ca pe același telefon, adică iphone 4S, pe ios 5.1.1 nu am avut aceasta problema. Adică, sincer, am avut peste 10 surse in Cydia, cu siguranță, iar atunci nu-mi apărea eroarea asta. Acum din ce cauza apare mai exact? Au făcut “update” la cydia si au bagat mai multe surse? Nu. Sunt aceleași. Atunci? Chestia este ca precizezi de Evasi0n, Zaone, si apoi vorbești de ștersul surselor. De ce pe absinth nu aveam problema asta?

 • Raptor

  pe 6.0.1 avea 15 surse si faceam update la 2 zile , luam toate pachetele fara limita…dupa update la 6.1.2 si jailbreak cu Evas0n am bagat doar 7 surse si ma lovesc de mesajul de mai sus, eu cred ca evasi0n e de vina…dar e doar o parere.