Prima Pagina Apple iPhone 5S ar putea fi lansat cu un Smart Pen?

iPhone 5S ar putea fi lansat cu un Smart Pen?

  Recent compania Apple a trimis spre inregistrare cateva tehnologii care descriu modalitati prin care pot fi dezvoltate stylusuri ce pot fi utilizate cu terminalele mobile. Cei de la The Sun considera ca acest lucru ar demonstra faptul ca iPhone 5S ar urma sa aiba implementat un Smart Pen, adica un stilus cu ajutorul caruia am putea controla dispozitivul. Informatiile lor au la baza doar cererile de inregistrare a brevetelor de inventie si nimic mai mult, iar acest lucru trebuie privit ca fiind o pura speculatie, fara nici o baza.

The US firm have apparently just filed three patents for such a stylus accessory. Experts reckon it could be used as a mini scanner for barcodes. It could also be used for specific motion gesture passwords to open your device. If the S Pen rumours are true, it could also be rolled out in future versions of Apple’s other devices, like the iPad and iTouch. But it’s worth remembering Samsung’s Galaxy S4 was wrongly rumoured to come with a stylus.

  Steve Jobs ura stylus-urile, a conceput iPhone-ul ca un dispozitiv anti-stylus si desi multe lucruri s-au schimbat la Apple in lipsa sa, acest lucru nu se va schimba vreodata. iPhone-ul are cu siguranta unul dintre cele mai bune touchscreen-uri din lume, iar spre deosebire de iPad unde ar fi utile stylus-urile in cazul anumitor aplicatii, terminalul nu necesita un asemenea dispozitiv de interactiune cu ecranul. Smart Pen-ul nu va ajunge vreodata in iPhone, insa asta nu inseamna ca Apple nu i-ar putea gasi o utilitate pentru tabletele iPad.

 • Darie

  Mhm, deci fac exact tot ce nu facea steve … Telefoane ieftine cu bete … Sper sa nu fie asa

 • bogdan

  ma astept la un ipad cu smart pen care sa inlocuiasca orice fel de foaie a4 sau caiet..unul care sa aibe o acuratete si sensibilitate foarte mare incat sa redea exact scrisul de mana

 • Gugema

  Un iphone nu va fi niciodata dotat cu un astfel de bat.

 • claudiu91

  clar nu e pt iphone:))

 • Eu-Bibi

  Sunt de parere ca nu este puntru un iphone ci pentru o tableta!

 • Click

  The Sun e un fel de Cancan. Cred ca asta spune tot

 • Da, dar e preluat de “marile” televiziuni de stiri din Romania, asa cum au fost preluate si conceptele cu iPhone-ul holografic, si la pro tv ziceau ca o sa apara.

 • Vlad

  Asta nu o mai cred.Daca s-ar lansa asa ceva cred ca iasa Steve Jobs din mormant si ai strange de gat pe cei de la Apple.El a sustinut la lansarea iPhone-ului 2G in 2007 ca cel mai bun pen e degetul.De aceea a lansat iPhone-ul cu ecran capacitiv.Smart Pen e o prostie scoasa de Samsung ca sa nu-si piarda utilizatorii degetele pe paleta de ping-pong.

 • ovi

  Ce zici de noul N-aiPad? eu cred ca e un produs revolutionar…exact ca un iPad doar ca nu il ai !si costa doar 500$ !!!
  Sursa:catavencii.ro(cel mai serios site de stiri din romania)

 • Eu cred ca asta poate fi valabila pt tablete ipad nu pt iphone

 • Mihai

  Nu…sunt convins ca nu va fi asa… ” cine vrea un stylus ?! il pierzi , nu il gasesti…bleah” cam asa ceva a spus steve jobs la lanseara primului iphone. Apple nu va face asta !

 • Chatagra

  Filosofia apple se schimba pe zi ce trece .Am avut azi in mana pt a-N-a oara un iphone 5 care nu m-a impresionat cu nimik ,nu este cu mult mai rapid decat 4s design-ul lasa de dorit ios-ul e la fel ..
  Apple a fost revolutionara …din pacate cu mr.cook la carma va deveni o companie de consum care isi va pierde stralucirea …
  S-a mai intamplat odata …ce ramane de vazut este daca apple va putea sa isi gaseasca noul Steve Jobs ..