Prima Pagina iPad Din cauza vanzarilor scazute, Samsung retrage tabletele Windows RT de pe piata...

Din cauza vanzarilor scazute, Samsung retrage tabletele Windows RT de pe piata din Europa

  Microsoft a prezentat tabletele Windows RT ca produse care ar putea reduce semnificativ popularitatea tabletelor iPad, insa in final ele s-au dovedit a fi doar o picatura intr-un ocean de tablete. Lucrurile sunt atat de rele, incat Samsung a decis sa retraga tabletele Windows RT de pe piata din Europa din cauza vanzarilor slabe. Principalele probleme ale celor de la Samsung stau in faptul ca Windows RT nu ofera experienta completa a Windows 8, iar preturile nu sunt indeajuns de mici pentru a atrage clientii.

  Era de asteptat ca o tableta cu un sistem de operare nou, fara prea multe aplicatii, sa nu aiba vanzari foarte mari de la bun inceput, insa situatia pare sa fie destul de rea, daca Samsung a decis sa isi retraga produsele de pe piata. Cei de la Microsoft nu au anuntat vreodata cifre de vanzari pentru tabletele echipate cu Windows RT, nu au sustinut ca tabletele au avut succes mare, iar Samsunt demonstreaza ca in realitate lucrurile sunt mai rele decat vrea Microsoft sa dea de inteles.

 • florin

  Au cam scazut vanzarile la toate tabletele, cine stie, poate nu isi mai doreste lumea tablete ?

 • Alexa Sebastian

  Cel mai mult m-ar bucura stirea ca Windows a dat faliment !

 • AKK

  Nu e greseala in titlu, Samsung retrage tabletele Windows RT?!?

 • Pai nu vezi tableta in poza?

 • Dani L.

  Nu pot sa cred ! Pai parca ziceau ca “se va incheia” popularitatea iPad-ului odata cu lansarea acestei super, giga, mega tablete …. Ce putin a tinut … :)))))
  Cred ca erau mai castigati daca puneau Androidul pe ele …

 • filter

  Deci e clar, cel mai mare producator de dispozitive mobile retrage de la vanzare o anumita gama inca o confirmare a esecului numit Windows phone, RT, etc. M$ inca nu are un sistem decent pentru dispozitive mobile iar Samsung vrea profit, nu doar sa tina M$ pe piata tabletelor.

 • Vasi

  @florin, ba isi doreste lumea tablete…dar majoritatea care si-au permis deja si-au luat. Iar cei care-si mai doresc, isi doresc si sa aive ce sa faca cu ele… deci e greu pentru alta companie sa mai schimbe clasamentul…Apple e detasata muuult in fata la capitolul asta.

 • Hybrid

  De ce toate tabletele cu Windows 8 arata absolut lafel indiferent de brand sau model ?

 • hogejoige

  2. Everyone has a ‘secret weapon’ in their collection and I’m sure you do to. Those set of designer handbags that always attract the most attention and get unlimited complements when you’re at a party or event. In some cases, those Gucci, Fendi, and Coach bags can be your best and most important secret weapons. These handbags you should separate from the others. That way, your handbags can be accessible when you need them. Wearing Doudoun Moncler replica fendi bags 8. Envy by Gucci