Apple este foarte optimista in legatura cu viitoarele sale produse, are surprize importante pregatite pentru 2013

  Cei de la Barclays, o importanta institutie financiara cu reprezentante in SUA si nu numai, au discutat cu Phill Schiller si Peter Oppenheimer, doi dintre cei mai important vicepresedinti ai companiei Apple. Din discutiile avute cu acestia a reiesit faptul ca Apple este foarte optimista in legaura cu produsele pe care urmeaza sa le lanseze in 2013, dar si cu pozitia pe care o ocupa acum pe piata. Desigur ca nciiunul dintre cei doi oficial ai Apple nu a dat vreun indiciu privind posibilul drum pe care il va urma Apple, insa ei afirma ca dorinta de inovare si echipa de conducere sunt doua dintre punctele forte ale companiei, ele ajutand-o sa se dezvolte in continuare.

We believe there is an undying dedication at Apple to innovate — and its leadership is working hard to prove bears wrong. We believe the company has a strong product pipeline ramping in (the second half of calendar 2013) — with new platform innovations as well, in our opinion.

  In urma discutiilor, cei de la Barclays sustin ca iPhone 5S cu design-ul iPhone 5 va fi lansat in Q3 2013, adica cel mai probabil undeva in vara, un nou terminal iPhone 5 cu design diferit(probabil iPhone-ul ieftin) va fi lansat in aceeasi perioada, iar iPad 5, iPad Mini 2, iPod Touch 5G si un iPod Nano nou ar urma sa fie disponibile tot in vara. Prima parte a anului 2013 este una lipsita de lansarea vreunor produse importante, insa partea a doua ne-ar putea aduce modele noi ale aproape tuturor produselor Apple.

1 COMENTARIU