Siri poate fi controlat cu puterea mintii (Video)

[vimeo]http://vimeo.com/61498919[/vimeo]

  Desi pare greu de crezut, tot ceea ce vedeti in clipul video de mai sus este adevarat si da, Siri este controlat de undele cerebrale ale barbatului de imagini. El se numeste Duane Cash si este senior iOS arhitect la Honda R&D Americas, sistemul prezentat in clip fiind dezvoltat de catre el. Practic barbatul foloseste un aparat care masoara undele cerebrale, iar folosind un Siri API si probabil un Siri proxy poate controla asistentul personal din iOS foarte simplu si usor.

Hello, my name is Duane Cash. I am an iOS developer working on the project to produce a mind-controlled virtual assistant on the iPhone. This is a one of my initial tests using a brainwave-reading device to control some custom Siri functions on a iPhone.

  Desi proiectul nu este sustinut de catre Honda R&D, se poate observa ca iPhone-ul deschide aplicatia Maps si indeplineste alte cateva comenzi fara ca vreo comanda vocala sa fie rulata. Desi in general clipuri video de acest gen pot fi falsificate usor, calitatea lui Cash in cadrul Honda confera credibilitate proiectului, care se afla in proces de dezvoltare. Practic folosind un Siri Proxy si un set corect de date, oricine poate obtine rezultate similare, chiar daca foloseste altceva pentru control.