Prima Pagina Cosmote Cat de multumit esti de abonamentele de telefonie mobila si optiunile prepay...

Cat de multumit esti de abonamentele de telefonie mobila si optiunile prepay din Romania?

  In Romania exista 4 mari operatori de telefonie mobila, si alti cativa mai mici, fiecare dintre ei avand oferte facute in asa mod incat sa nu acopere complet nevoile fiecarui client. Orange a facut un pas inainte lansand nelimiteaza-te.ro si oferind clientilor posibilitatea de a isi configura propriile optiuni prepay, insa ideea lor nu a fost preluata si de ceilalti mari jucatori. In general utilizatorii aleg reteaua de telefonie mobila in functie de familie/prieteni, ofertele conteaza intr-o anumita masura, insa daca toti cei apropiati sunt in Orange, nu vei folosi Vodafone sau Cosmote.

  Chiar daca la baza unei alegeri de acest gen stau apropiatii, felul ofertelor conteaza, iar in general ele sunt facute pentru a acoperi partial nevoile si pentru a forta utilizatorii fie sa renunte la unele cerinte, fie sa plateasca mai mult pentru un surplus. Imposibilitatea de a face o oferta pentru un abonament dupa bunul plac este o problema pe care nimeni nu o rezolva, desi o solutie precum nelimiteaza-te ar fi extrem de binevenita. Acestea fiind spuse, sunt curios cati dintre voi sunt multumiti de abonamentul/optiunile prepay pe care le aveti.

 • Iulian

  Vodafone -> 8E / luna, numarul este vechi, de pe vremea cand nu era Vomafone, era Conex… am 250 min / sms Nationale, 1500 min / SMS in retea + 750 de megălăi de net. Eu sunt multumit. Imi ajunge internetul pe iPhone 4S.

 • yoyoo29

  eu unul am abonamentul de iPhone 5 de la Orange,sunt destul de multumit de el mai ales ca imi ofera internet pentru care la alti operatori ar trebui sa platesc mult mai mult

 • SorinTS

  20€ :apeluri nationale si internationale pe mobil in 5 tari, pe fix in 50 de tari , sms/mms nelimitat national pe orice retea , internet 3Gb la42Mbps , pot rezilia oricand , fara penalitati.

 • Marius

  Eu sunt multumit, folosesc o cartela prepay Vodafone si vorbesc nelimitat in retea, 100 minute nationale si 250 mb internet, totul cu 5 euro.

 • Alexandru Mirea

  Eu am cartela Frog .cu 5 euro / lina beneficiez de 3000 de minute / sms-uri in cosmote , nelimitat minute / mesaje in frog , 75 minune / mesaje nationale + internet Wnw NELIMITAT
  Eu unul sunt extrem de multumit de extraoptiune.
  Spun cu mana pe inima ca netul merge bine pe un Iphone 5

 • Stef

  Iphone 5 orange pantera 31€ plus 3-4 € deezer premium, plus daca e cazul 3 € pt inca 1 gb de net. Parerea mea: f scump

 • Claudiu

  Cartela prepay la Vodafone,am o optiune activa lunara care costa 7 euro,am 3000 de minute si sms-uri,150 minute in alte retele,150 mb si suplimentez cu inca o optiune de 1Gb care costa 8 euro,deci cu 15 euro,am cam tot ce imi doresc,cu mult mai putin decat orice abonament.

 • Claudiu

  @SorinTS: la ce operator esti?

 • okyjunior

  Eu folosesc optiunea “Nelimiteaza-te” a celor de la Orange, e perfecta pentru un iphone 5 , costurile lunare variaza intre 6-10 euro/luna… Momentan am activat cu 9 euro 1500 min/sms in retea, 1.5 gb trafic internet si 30 de min/sms nationale… Faza misto e ca totul se reporteaza pt luna urmatoare daca nu se consuma …

 • valeriu9

  super abonament orange(abonat de 7 ani)……23 lei cu tva si am 160 min nationale si 700 min orange sau sms

 • Claudiu

  Am abonament la DIGI cu 2euro convorbiri nelimitate in rețea si 0,08 in alte rețele iar pr.inca 2euro internet pe mobil nelimitat , mentionez ca acoperirea este foarte buna in toată tara. Cred ca este rețeaua cu cele mai bune tarife

 • Robert Stoica

  Prepay orange 7 euro, la care am 75 de sms-uri nationale, mii de minute/sms-uri in reteala. 75 de minute nationale + 150 mb net, inca 100 de sms-uri nationale + net nelimitat intre 9-17.
  Prepay vodafone 5 euro, mii de minute in retea, 100 de minute/sms-uri nationale, si ceva net ( de asta nu ma intereseaza ca e pe un telefon simplu si vechi, orange-ul sta pe iphone ).
  Va spun ca in combinatia asta, ai o groaza de minute si vorbesti muuuuuuuuuuuuuuult. personal stau fara griji la minute.

 • Geoboy

  iphone 4s orange, cartela prepay, 2 extraoptiuni: una de 5 euro cu minute sms in retea si 130 nat si sms nat. si una de 10 cu 2gb net intre orele 7 si 00 si 8 gb net intre orele 00 si 7am. mi se pare convenabil:)

 • Swat

  Eu am Delfin 20 + My smartphone 15 (300 nationale, 1300 in retea, 100 mms, 100 sms, 1gb de net “nelimitat”). Cam nemultumit de abonament (tarif prea mare), l-am ales doar pentru a lua iPhone 4S la un pret rezonabil. Dupa finalizarea contractului voi opta pentru prepay de la Orange.

 • AlexMihail

  Pantera 31€ la Orange(2000′ in retea,250′ nationale/internationale,250 SMS nationale,40′ nationale pentru fidelitate,1,5 GB net apoi nelimitat cu viteza redusa) sunt multumit avand in vedere ca ma costat iP5 la acest abonament 1.215 lei 😉

 • 3Nz0R

  Prepay orange 5 euro :
  30 minute si SMS-uri nationale plus international catre fix
  2000 minute si SMS in retea
  500 MB internet pe mobil

 • lucianian

  @Marius. CUm ai 250 de mb cu 5 euro?

 • Dan

  Vodafone complet 1500 in retea,250 min nat., 100 sms in retea,30 sms national la 30 euro.
  Pret iPhone5 16gb: 680 Ron

 • A.Craciun

  Abonament Orange pantera 29 cu 1500 min in retea, 200 min nationale, internet nelimitat. L-am facut in nov anul trecut pentru a achizitiona un iphone 4. Cum expira cum il reziliez. Este prea scump , in plus pe cartele exista optiuni foarte bune

 • robert

  abonament orange 10 euro – 900 min orange, 900 sms orange, 50 sms nationale, 175 min nat, internet nelimitat (1 gb la viteza maxima)

 • bogdanstefan

  ofertele pe prepay prcosmotesunt destul de ok, nasoala e reteaua! semnal prost, 3G prost(merge destul de ok dar artrebui sa mearga mult mai bine in 2013), pe voce e foarte prost, se aude foarte aiurea uneori.

  am ales cosmote pt ca foarte multi apropiati si nu numai au cosmote, altfel as alege fara sa ma gandesc ora ge (si asta datorita faptului ca au ‘nelimiteaza-te’ iar reteaua este de calitate)

 • Radu

  Iphone 5 optiune orange nelimiteaza-te 5-7 euro 1500 min/sms orange, 30 nationale, 500-1000 mb + m.facebook.com nelimitat 🙂

 • noob

  12e prepay orange, 175 min nationale, 150 sms nationale, 2000 in orange si min si sms, plus net nelimitat de 9-17…asta cu 7e si o extraopt de net dupa 17:) cu 650mb

 • rzv

  orange prepay- iphone 4
  500 min si sms retea
  60 min si sms nationale
  750 mb
  totul la 7 €- nelimiteaza-te :))

 • DORY

  Imi vine sa rad..nu va dați seama ca toate sunt abonamente restrictive? Ganditiva ca aveți nevoie de min naționale nu in rețea..sunt f multe numere portate..toate retelele astea își bat joc de noi si noi ne declaram multumiti..

 • symplu

  Vodafone prepay 0-5-8 euro (depinde cum dispun de bani) Minute nationale si in retea “cacalu” vorba unui client!
  Arhimultumit!

 • LuciT

  Abonament de la Digi, pe Iphone 4S.
  Tarife foarte mici, internet cu trafic pana la 5GB.
  Plus ca a aparut abonament de 20 euro cu 200 min nationale si trafic la internet nelimitat.

 • Justme

  Romania RULES!! Din acest punct de vedere. Preturi extrem de mici calitate exceptionala. Vorbesc cat se poate de serios. In Belgia spre exemplu nu prea exista optiuni la prepay. Te taxeaza la minut in jur de 30 de centi :d. Nici la abonamente nu au cine stie ce optiuni. Iar la abonament nu dau telefoane reduse!! Telefonul il cumperi separat dupa, adica super aiurea. Evident ca se vb rar la telefon si strict la subiect.

 • Alexis

  Persona fizica: 17€ : 725MB; 1500 min/sms VF in retea; 190 min/sms nat.

  Optiunea PrePay pentru mine nu este convenabila din cauza internetului putin, reincarcare a cartelei cand iti este lumea mai draga, plus nu pot sa-mi aleg un numar preferential, s.a.m.d.

  Eu nu cred ca daca ai Iphone/Blackberry/Smartphone high-level poti sa-l tii doar ca telefon fix. Acest lucru este snobism si la capitolul acesta romanul mai are mult de invatat.

  Pentru orice lucru achizionat trebuie sa tii cont ca raportul dintre venit/satisfactie si cheltuieli/insatisfactie per produs >= 1.

 • SorinTS

  Claudiu : nu in Romania . Dar va ajunge si genul asta de oferta in Romania in cativa ani .

 • florin

  nu inteleg de ce se plang unii de reincarcarea cartelei ca e la fel ca platitul unui abonament.

  eu de exemplu incarc prin home banking la fel cum as plati si factura

  sunt nemultumit de tot ce exista pe piata in momentul de fata – sunt prea multe minute si sms…lumea a trecut pe conexiune de date – stiri, mail, muzica, content sharing

  prefer 2gb de date 500 min si sms e perfect asa

 • smk

  hai sa va invat ceva, te inscrii la vodafone tanar cu un cnp dala generat pe internet (sunt generatoare de cnp-uri) si ai la 9 euro 3000 min/sms retea 200nationale 600mb net ..si poti sa renunti oricand fara sa fii legat de un abonament , daca apare o optiune mai buna poti renunta imediat la optiunea activa de 9euro iar apoi activa optiunea mai buna, pe langa asta se mai poate activa una din optiunile +250mb=4e +500mb=6e +1gb=8e
  4e= 250mb
  6e= 500mb
  8e= 1gb
  9e= 3000 min/sms + 200nationale +600mb
  7e= 3000 min/sms +150nationale + 300mb

  le adunati si iese ceva mai bine decat la un abonament personalizat pe 2 ani ,
  ex. 15e= 3000min/sms 150nationale 1,3Gb net
  15e= 3000min/sms 200nationale 1.1Gb net

 • vladc

  avem preturi mari la telefoane de ultima generatie pt ce abonamente sunt – vezi oferte iphone 5…

 • DonCalin

  Eu am optiunea aia la Orange de 10 euro la 2 luni si am o caruta de minute peste tot, orice retea. Mi-as dori o optuine pt internet nelimitat cum e la abonament sau in alte retele. Cu optiunea asta de acu am doar 100MB care se duc repede…

 • Dan

  Telefonu fara abonament e ca o masina fara benzina mergi pe ulei :))

 • real

  orange prepay activare optiune pe http://www.nelimiteaza-te
  6 euro >>1000 minute orange ,110 minute internationale fix si mobil in toata europa
  5 euro >> BlackBerry Unlimited 5
  suficient
  momentan orange e cu un pas in fata unora
  serviciul clienti lasa un pic de dorit

 • Gruia

  Pai cel mai bine e sa ai cu abonament un iphone. Eu am pantera 31 si am luat iphonele 5 la 1200. Diferenta fata de la liber e de 2000 lei. Daca impartim aceasta diferenta la 24 luni perioada contractuala obtinem 83 lei. Daca scadem aceasta diferenta din abonamentul lunar care ajunge la 140 lei, obtinem un abonament de vreo 67 lei ceea ce nu e mult la cate ofera.

 • claudiu91

  cel mai ok abonament mi se pare pantera 31… si sunt foarte multumit de oferta

 • LiviuC

  prepay pe vodafone si pe orange, fiecare cu extraoptiune de 5 euro – bate orice abonament daca nu ai nevoie de trafic de date mare

 • amfetamin

  In articolul de fata si sondajul implicit va intreaba despre cat de multumit sunteti de oferta operatorilor la care sunteti abonati,SI NU despre cate minute/sms-uri si mega-giga de date aveti! E ca si cum te-ar intreba cineva cat de multumit esti de masina ta si tu incepi sa-i enumeri dotarile,ca tu ai clima bizonica si jenti de aluminiu,ba altul ca are si navigatie fata de cealalta firma de masini care nu are,si bazaconii din astea.Raspundeti clar,sunteti multumiti de operatorul dvs sau nu,nu intereseaza pe nimeni cate minute/sms aveti inclusi in ab!

 • Gruia

  Mulțumit

 • Alexa Sebastian

  Eu sunt multumit de RDS. Are acoperire 3G in multe zone unde Orange are doar Edge. Am terminat cu Vodafone pt ca aveau Internetul foarte slab

 • Gruia

  Cantitatea si calitatea servicilor oferite nu conteaza?

 • Foarte multumit cu optiune creata pe nelimiteaza-te.ro, evident pe prepay, noroc cu tehnologia, platesti online reincarcarea la fel cum faci si cu un abonament. Nu inteleg de ce bat campii unii cum ca prepay e cu ceva mai prejos de un abonament…ca si ala trebuie platit…

 • Petre

  Multumit cartela cosmote frog 3000 minute si smsretea 70 in alte retele net nelimitat on wnw viteza hotspot mbit si sa nu uitam un lucru fparte inmportant unde avem semnal pentru a folosi cele enumerate

 • Ierima Vasile BOgdan

  Salut, sunt in italia si va spun ca sunt de 1000 de ori mai bune ofertele la noi,
  Ex in italia: Wind 8 euro pe luna
  – 120 min in toate retele, 120 sms, trafic internet nelimitat, pare ceva bun dar nu imi ajung minutele, si acum sa vedeti cei ii mai rau
  – am minutele dar nu am credit pe telefon, in acest caz nu pot suna, ma pis pe ele minute
  – daca ativezi din telefon mesaj de confirmare pentru primirea sms, 0.16 euro centi/sms
  – nu ai credit nu poti suna la servici clienti
  – ai plecat pentru doua luni si nu ai incarcat creditu, daca mai vrei sa folosesti nr trebuie sa platesti lunile din urma
  – orice ce schimbare de oferta te costa 1 euro
  – nu poti activa alta oferta in luna respectiva dupa ce ramai fara minute

  am turbat cand am vazut ca nu pot suna si am 100 de minute,
  as da orice sa am oferte din tara actuale.

 • Thunderica

  Abonament negociat 12E 400 minute internationale fix si mobil, 400 SMS nationale, 600 MB. Nu are relevanta operatorul 🙂 dar da sunt multumit.

 • Orange, Pantera 23 Euro. Multumit!

 • Nicu

  Foarte multumit de RDS. Daca vor baga iPhone5 subventionat in Sibiu, imi fac abonament de 20e cu net nelimitat. Momentan am digi net 4 asociat (moka lunar, platesc doar minutele; net nelimitat)

 • claudiu

  prepay orange, am o optiune de 7euro activa care imi include 2500 min si 2500 sms in retea, 150 min nat si int, 175 sms nat, iar cireasa de pe tort este ca intre orele 09:00 – 17:00 am acces nelimitat la internet cu o viteza de pana la 3,6 mb. (orange young >> cu cnp de pana in 24 ani )

  singura optiune care ma incanta astfel incat la facultate stau pe 3g iar acasa pe wi-fi

 • Alexandru

  Arhimultumit de Vodafone!! Chiar foarte ok oferta pe care o am…

 • totomess2001

  multumit, orange

 • Keo

  Orange Corporate-The best of

 • Foarte multimit de Orange si mai putin de Vodafone.

 • Criss216261

  Daca voi crede.ti ca aveti internet bun pe telefon incercati sa sunati pe cineva pe skype de pe internetul operatorului si asa va dati seama ce trafic de viteza aveti de internet va doresc o zi buna

 • real

  @criss216261
  la cate minute am (nationale si internationale) skype e o aplicatie de utilizata foarte putin

 • Criss216261

  Deci eu vreau sa zic ca traficul este foarte slab pe vodafon si pe orange nu conteaza ca esti la abonament sau la cartela mai bun trafic de internet ai pe cartela decat pe abonament… Si nu cred eu ca skype este o aplicatie fff putin utilizata poate de ceei care sunt in romania dar restu care sunt plecat folosesc fff mult aplicatia asta

 • Addy C

  Vdf de kkt,fura in draci

 • iPhone 4S, Cosmote, Abo 8e, 800min+sms in Cosmote si 125 nationale, Internet nelimitat prin wnw 2,9e

  Total 10,9e + tva = 12,14e = 55lei / luna

  Super multumit.

 • Gili

  Multumit cu abonamentul Fluture 10, cu cei 7 euro credit din abonament + 2 reincarcati am activata optiunea prepay de 9 euro….deci un total de 12 euro cu tva inclus. Mai departe stiti 🙂

 • Alexa Sebastian

  La Digi e foarte fain si accesul voip !
  Tarife excelente fara minute impuse !
  2 centi in orice retea. La Vodafone 16 centi in reteaua proprie

 • catalin

  cei mai mari escroci , comparabil cu ofertele din alte tari

 • Cristi

  Nu renunt la orange young 5€ 2500 min+sms in retea 75 min natz internatzionale, 350m internet care se reporteaza daca nu utilizezi tot + facebook si yahoo messenger nelimitat! Precizez ca o optiune asemanatoare pe abonament platesti 14€! Inca nu am inteles marketingul orange la chestia asta

 • Micron

  Multumit de ofertele vodafone dar nemultumit de calitatea semnalului 3g…

 • T0mmy

  Acum sunt foarte multumit de abonamentul meu cosmote..am la ei abonament de 4 ani de zile si cand mi-a expirat contractul am fost si am depus cerere pentru a rezilia contractul pentru ca aveam foarte putine minute la un tarif mult prea mare(500 min si sms in retea si 50 nationale pentru 8€ + webnwalk 3 €)..Dupa 2 zile ma sunat o doamna pentru a imi face o oferta destul de buna cand iam zis ca nu imi ajung minutele( 2000 min si sms in retea si 125 min nationale si internationale pentru 3€ timp de 18 luni–dupa 18 luni platesc 5€– + webnwalk 3 €) si sunt foarte multumit acum.

 • atom1982

  intadevar au un mare plus pentru ca au facut lucru asta dar au si minusuri ,de ex nu exista posibilitatea sa ti deviezi apelul de pe o cartela preypay,probleme cu semnalul chiar in anul 2013 si exemplele pot continua

 • Arpad

  fata de vodafone unde plateam pana acum abonament de 19 euro pt 1500 min in retea 250 min nationale si 250 mb trafic si unde factura se ridica si la 250 lei lunar din cauza costurilor suplimentare, acum ca tot am incheiat cei 2 ani, m-am portat pe cosmote unde pt 140 lei vorbesc nelimitat oriunde oricand si am si 500 mb trafic, indeajuns pt citire mail.