Prima Pagina aplicatii Google Chrome 25.0.1364.124 update este disponibil in App Store, rezolva probleme de...

Google Chrome 25.0.1364.124 update este disponibil in App Store, rezolva probleme de functionalitate

  Acum o saptamana de zile Google a lansat o noua versiune a browserului Chrome pentru iOS, implementand cateva functii noi, insa din pacate si un bug suparator. Cei care au jailbreak nu pot utiliza acea versiune a browserului decat daca fac o modificare despre care v-am vorbit aici. Google a promis ca va rezolva problema si update-ul lansat in cursul noptii trecute a fost gandit in acest sens. browserul functionand acum fara probleme fara a mai efectua vreo modificare.

  Google Chrome pentru iOS este disponibil gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Chrome

Gratuit

s

Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Browse fast with Chrome, now available on your iPhone, iPod touch and iPad. Sign in to sync your personalised Chrome experience from your computer and take it with you anywhere you go.

Search fast
Search…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb


 • Si eu folosesc Chrome, sunt multumit de el.

 • Vladutanes

  Chiar au rezolvat problema ! Acum cei care au facut “modificarea” e bine sa seteze inapoi pe never P.S. Eu il am ca default browser si sunt extrem de multumit !

 • Tudor S

  Cum ai reușit sa faci chrome ca default browser? Safari nu IMI prea place

 • Vladutanes

  In primul rand iti trebuie JB. Daca ai cauta “Browser changer” (eu am de la BigBoss si merge ca uns) instalezi si dupa iti apare in settings o noua linie unde alegi setezi etc iti dai seama…

 • Tudor S

  @vladutanes: merci, deci pana la urma suntem ‘obligați’ sa facem jb ;(((.

 • Vladutanes

  Eu alta modalitata care sa nu includa JB nuj… Vezi cauta, intr pe forum si poate stiu altii cum sa fc fara… La urma urmei e un moft, nu te obliga nimeni:)