iPad Mini 2 cu Retina Display va ajunge pe piata dupa o noua versiune a Google Nexus 7

  Tableta iPad Mini inregistreaza vanzari foarte bune in momentul de fata, Apple vinde milioane de unitati in fiecare trimestru fiscal, iar asta in ciuda faptului ca utilizatorii cer cu insistenta implementarea unui Retina Display. Dorinta lor va fi indeplinita totusi de catre Apple, compania urmand sa utilizeze un Retina Display in iPad Mini 2, insa noua tableta ar urma sa fie lansata pe piata abia in Q3 sau Q4 2013, abia dupa ce Google va lansa o noua versiune a Google Nexus 7, implementand un ecran de rezolutie mai mare.

We’re seeing potential in the third quarter of panel production for a higher-resolution iPad Mini. When would the Mini be available? Could be third quarter or fourth quarter. 

  Popularitatea si cererea pentru tabletele cu ecrane de maxim 8 inch a crescut enorm de mult in ultimele luni, iar toti producatorii incearca sa beneficieze de acest lucru. Google va actualiza propriul produs implementand un ecran mai bun, si alte componente actualizate, Apple va face exact acelasi lucru, insa abia dupa competitoarea sa, cei din Cupertino actionand in acelasi mod si in trecut. Deocamdata nu se stie sigur cand va fi disponibila iPad Mini 2, insa presupun ca prin octombrie – noiembrie ar trebui sa o putem cumpara.