Lansarea in cinematografe a filmului jOBS a fost amanata

  Pe data de 19 aprilie pelicula jOBS trebuia sa aiba premiera in cinematografele americane, insa din motive aparent pertinente lansarea sa a fost amanata pentru o data inca nedeterminata. Open Road Films, casa de productie a peliculei, a amanat lansarea filmului, aparent, pentru a il promova mai eficient pe piata, iar decizia pare ciudata, avand in vedere ca vorbim despre un film care descrie o parte din viata lui Steve Jobs, unui om iubit de foarte multa lume, iar acest lucru ar fi atras oricum foarte multe persoane in cinematografe.

Moviegoers will have to wait a bit longer to see Ashton Kutcher playing Steve Jobs.  Open Road Films is pushing back the release of Jobs, which was scheduled to hit theaters April 19, the 37th anniversary of the founding of the Apple Computer. A new date has yet to be determined (the film previously was titled jOBS). Insiders tell The Hollywood Reporter that Open Road wanted more time to market the film, which was fully financed and produced by Mark Hulme’s Five Star Feature Films.

  Din pacate casa de productie nu a stabilit o posibila data pentru lansarea filmului in cinematografe si probabil vorbim despre lunile mai/iunie. Lansarea sa urma sa celebreze aniversarea a 37 de ani de la fondarea companiei Apple, insa probabil altceva in afara marketing-ului impiedica lansarea filmului. Indiferent care sunt motivele din spatele amanarii lansarii sale, cert este ca vom mai avea de asteptat pana sa il putem viziona.