Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 11.03.2012 – 17.03.2013

iDevice.ro week in review

  Astazi se incheie o saptamana linistita in care singurul lucru care a animat putin “atmosfera” a fost Samsung Galaxy S4. Noul terminal al celor de la Samsung a motivat compania Apple sa lanseze cateva atacuri impotriva platformei Android, a motivat Apple sa isi apere terminalul iPhone 5 in fata companiei si probabil acesta este doar inceputul unei noi campanii de marketing menita sa promoveze iDevice-urile. Din fericire iOS 6.1.3 inca nu a fost lansat, nu se stie cand va fi disponibil, insa speram sa nu ajunga prea devreme in iTunes.

  1. iPad Mini 2 cu Retina Display va ajunge pe piata dupa o noua versiune a Google Nexus 7
  2. iPhone-ul ieftin va avea ecran de 4 inch, va fi disponibil in 6 culori, va avea o carcasa subtire din plastic si fibra de sticla
  3. Samsung Galaxy S IV a fost prezentat aseara, are ecran de 5 inch, poate fi utilizat cu manusi si prin gesturi (Video)
  4. OS X Mountain Lion 10.8.3 a fost lansat de catre Apple
  5. BlackBerry Z10 – primele impresii
  6. Apple Maps a fost actualizat in intreaga lume, Google Maps are functii noi
  7. iPhone 5S ar putea fi lansat in septembrie, iPhone-ul ieftin ar putea fi ceva mai scump decat se credea initial
  8. evasi0n 1.5.2 si 1.5.3 updates sunt disponibile
  9. iPhone 5S ar urma sa includa un cititor de amprente si chip NFC
  10. Iata un prototip al unui iPhone de 5 x 7 inch, port serial si port Ethernet, conceput de catre Apple in anul 2005

2 COMENTARII

  1. Decat sa isi apere iphone 5 mai bine ar incerca sa scoata 5s. Stiu ca ei isi gandesc strategiile de marketing independent de vointa noastra dar uite ca apar concurenti foarte seriosi. Si nu ma gandesc la esecul ala de s4 cat la supermodelele HTC. Sper sa vina cu un quad core in sfarsit. Oricum cand va iesii pe piata toata lumea va uita subit de alte telefoane si ala se va vinde cu o gramada de bai inclusiv pe piata neagra. Asa cum a fost si cu 5 la inceput.