Prima Pagina aplicatii Facebook 5.6 update este disponibil in App Store

Facebook 5.6 update este disponibil in App Store

  In cursul acestei seri aplicatia Facebook pentru iOS a fost actualizata, versiunea 5.6 fiind acum disponibila pentru download. In noua versiune a aplicatiei cei de la Facebook au implementat posibilitatea de a schimba poza setata ca si cover pentru contul vostru Facebook, a fost simplificat procesul de initiere a unui mesaj catre grupuri de prieteni si a fost simplificat procesul de accesare a conversatiilor facute cu grupuri de prieteni :

Keep your timeline fresh by updating your cover photo on the go.

 • Take a new cover photo or choose one from camera roll (iPhone only)
 • Fewer taps to start a group message
 • Easier to name and find group conversations

  Aplicatia Facebook este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Facebook

Gratuit

s

Developer: Facebook, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Keeping up with friends is faster than ever.
See what friends are up to
Share updates, photos and videos
Get notified when friends like and comment on your posts
Text, chat and have group conversat…


Dimensiunea aplicatiei este: 24.0 Mb


 • ionut

  Mai bine o repara ca da crush mereu si cu fiecare update parca tot mai incet merge..

 • D.dan

  Iphone 4, ios 6.1.2 fb merge din ce in ce mai greu cu fiecare update

 • Amfetamin

  IPhone 4s,iOS 6.1.2,merge din ce in ce mai bine!

 • toni

  vibreaza si se aude sunetul cand iti scrie o persoana chiar dak sunt oprite

 • mafiasic

  pe 5 , merge ok … nu sunt buguri… la o utilizare normala..

 • dan

  ramane cea mai prosta aplicatie ce o am pe telefon…o mizerie ce da crash mereu, se misc super lent….jenant

 • Alex

  cu noua versiune in news feed nu mai apare nimic…

 • DonCalin

  Mai coleguților care va plangeti, eu nu va inteleg. Eu am un 4S si iPad 3, si ma jur ca nu am treaba cu FB mobil. Recunosc ca nu am folosit grupurile samd, insa crush mi-a dat doar de vreo 2 ori, pe iPad, cand incercam sa uploadez o poza. Pt o varianta de buzunar, eu zic ca e chiar ok… Am zis !!!

 • Marius

  Nu stiu cum mama dracu se plange toata lumea ca nu le merge o aplicatie cand este un update la ea , eu nu am avut nici o problema cu asta , pot spune ca se misca superb si imi place noul update de facebook . Pentru restul , lasati jailbreak-ul in pace baieti , va stricati telefoanele aiurea . Lasati softul original al telefonului si o s avedeti ce bine o sa fie pentru voi .

 • Narcotiq

  Detin un Iphone 5 cu ios 6.0.1 cu jailbreak … nu am facut acest update si facebok-ul merge fara probleme… fara crash-uri fara nimic.. @Marius nu mai vorbii tu de jailbreak daca nu sti tu cu ce se manca… daca ai jailbreak trebuie si sa sti sa ti-l mentii curat… in sensul sa nu instalezi toate prostiile.. mie imi merge perfect.. eram foarte dezamagit de baterie pentru ca aveam multe tweak-uri, acum am renuntat la multe dintre ele si am lasat doar cele importante.. vreau sa zic ca sunt foarte multumit de cum merge si cat ma tine bateria.. detin si un iphone 4 cu ios 5.0.1 si am aceeasi durabilitate la baterie… totul e sa sti cum sa iti customizezi device-ul!

 • Marius

  Narcotiq , cred ca tu glumesti acum , ai facut o gluma . Tati , eu am avut toate iphonurile posibile iesite pana acum si foarte multe cu jailbreak , in general lumea isi face jailbreak pentru jocuri gratis si cum ai zis tu sa custumizezi telefonul , dar dupa un timp te plictisesti de rahaturile alea de custumizari din moment ce vezi ca sunt inutile iti face telefonul sa mearga mai greu si bateria ti-o scurge instant . Orice telefon am avut cu jailbreak se strica ca prin minune softul si nu imi zii ca nu aveam grija de el ca nu e asa , lasati softul original la telefon ca ii sta bine si functioneaza perfect . Daca vreti sa va exploatati telefonul cu tweak-uri inutile este treaba voastra , dar nu mai veniti dupa aici sa va vaitati ca nu tine bateria sau ca aveti crash-uri la aplicatii …

 • Alex

  Pentru cei care au avut probleme cu noua versiune de facebook, unde news feed nu mai functiona, remove din flex patch-urile de FB (cei cu flex instalat) – uninstall FB – hard restart (power + home) se mai tine butonul de home apasat pana la aparitia boot-logo-ului – reinstall FB.